Last news in Fakti

28 Август, 2016 20:59 2 761 6

Ресторант във Франция отказа да обслужи мюсюлманка (ВИДЕО)

  • франция-
  • ресторант-
  • мюсюлманка

Това е станало в Париж

Видео показва как служителите на ресторант в предградие в Париж отказват да обслужат мюсюлманка, съобщи Би Би Си.

Във видеото се вижда как един от сервитьорите заявява на жената: „Всички терористи са мюсюлмани и всички мюсюлмани са терористи“.

Инцидентът се е случил в ресторантLe Cenacle“. Служителят се извини на група от протестиращи пред ресторанта хора. Видеото породи призиви за протести в социалните мрежи.

Служителят твърди, че поведението му е било породено от новините за забраните за носене на буркини по френските плажове. Клиентката му е носила забрадка.

„Ние не искаме да ни обслужват расисти“, заявява един от клиентите във видеото.

„Расистите не убиват хора. Ние няма да сервираме на такива хора. Не искам такива в моя ресторант. Пълна забрана“, заявява служителят,.

Видеото е заснето от клиентка в ресторанта. Инцидентът е станал в петък.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 да се махат

    2 1 Отговор
    Интересно,ако бяла жена християнка с къса пола беше поискала да влезе в заведение в арабския свят, как щяха да реагират??? Най-вероятно щяха да я арестуват, а за останалото оставям на вашата фантазия. Така че стига с тия двойни стандарти и показна толерастия. Тази в мисюлманския си свят дори нямаше да я пуснат за да излезе за заведение.
    Така че те да се съобразяват с нас и нашите порядки, както искат да се съобразяваме, като ходим в техните страни. Забелязалили сте, като идат журналистки в арабска държава, как се увиват в чаршафи и забрадки, защото така изисквали. Едва ли им харесва, а после като се върнат защитават "правата" на някакви арбки довлекли се в Европа и настояващи да си слагат бурки!? Не ги разбирм тези двойни лицемерни стандарти!!!
  • 2 Aaa

    1 2 Отговор
    Edin vapros.Hristiqnin ili musulmanin imat li pravo da ubivat?
    Otgovor. Nqmat i v bibliqta e zabraneno ubiistvoto i v kurana e zabraneno. A onezi koito ubivat sa nqkakvi psihari
  • 3 груююю

    1 1 Отговор
    Браво на човека малко са който казват каквото мислят.Да се махат от Европа
  • 4 незнайко

    0 1 Отговор
    Никакви забрадки, никакви бурки. След като са дошли в ЕВРОПА ще спазват европейските стандарти на обличане. Написалият първи пост е прав. В техния свят жените даже нямат права. Крайно време е всички да се противопостовим, срещу мюсюлманското нашествие, след като не ни спазват правилата.
  • 5 Да ама не

    0 0 Отговор
    Искат права каквито нямат в собствените си държави. Нагли и нахални - нахлуват в Европа,а не бягат към Кувейт, Бахрейн, Катар, Саудитска Арабия, защото техните ходжи и религиозни водачи ги насочват насам!!! А в ислямските държави религията е всичко.
  • 6 ТОЧНО

    0 1 Отговор
    ВИЖТЕ КОЛКО ПРАВИЛНО ГО Е КАЗАЛ - ПО ДОБРЕ РАСИСТ ОТКОЛКОТО УБИЕЦ .....
Новини по държави: