Last news in Fakti

29 Август, 2016 21:08 1 158 2

Тръмп дава 10 млн. долара за реклама

  • тръмп-
  • президентски избори-
  • доналд тръмп-
  • реклама-
  • агитация-
  • икономика-
  • републиканци

Рекламният клип сравнява икономиката на САЩ при управлението на Клинтън и при това на Тръмп

Тръмп дава 10 млн. долара за реклама - 1
Снимка АП/БТА

Екипът на кандидата за президент на САЩ Доналд Тръмп пусна нов рекламен клип в понеделник, който може да се превърне в най-скъпата реклама, направена до този момент в предизборната му кампания, съобщава USA Today.

Рекламата, която е фокусирана върху икономиката на страната, има вероятност да струва повече от 10 милиона долара през следващата седмица. Тя ще бъде излъчена в девет щата, в които републиканският кандидат полага големи усилия за агитация в своя подкрепа.

Най-новата реклама ще се излъчва и в Колорадо и във Вирджиния, два щата, в които кампанията на Хилъри Клинтън спря да излъчва реклами, защото проучванията показаха сигурна победа.

От щаба на Тръмп съобщиха, че тези два щата все още могат да бъдат спечелени за републиканците.

Рекламата, която е озаглавена "Двете Америки: икономика", има за цел да покаже какво ще направи Тръмп за икономиката на САЩ, за разлика от Клинтън ако бъде избран за президент.

"В Америката на Хилъри Клинтън, средната класа ще бъде смачкана, разходите ще се повишат, данъците ще се увеличават, стотици хиляди работни места ще изчезват", казва гласът зад кадър.

"В Америката на Доналд Тръмп работещите семейства получават данъчни облекчения, откриват се милиони нови работни места, заплатите се покачват, малките предприятия процъфтяват, американската мечта е постижима. Промяна, която прави Америка велика отново", продължава разказвачът.

Рекламата се появява в момент, в който Тръмп се опитва да прибави към поддръжниците си и малцинствените групи в страната.

Той се подготвя да изнесе важна реч по въпросите на имиграцията в Аризона в сряда.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Комар

    1 0 Отговор
    Муха го охапала Доналд. Само 10 милиона...$
  • 2 Мартин

    1 0 Отговор
    Тръмп може да съживи американската икономика, като заложи на солидна конструкция от политически национализъм и пазарна икономика в умерени дози!
    Пример за подобна европейска политика са Полша и Унгария, преминали най-успешно през световната финансова криза. Макар и техните пътища на развитие да са привидно доста различни, зад действията на политическите им лидери могат да бъдат намерени много общи икономически и управленски принципи, които доказано работят. Една от първите стъпки е осигуряване на политическа и финансова стабилност по време на кризисния период. Ето защо унгарският премиер Орбан и полските министри например непрекъснато говорят и действат в полза за "икономически патриотизъм" - как местните предприемачи, потребители и работници трябва да имат приоритет над чуждестранните и това да бъде постигнато с държавни регулации и намеса. Тезата със сигурност звучи добре политически и със сигурност има огромна подкрепа сред избирателите - разделението "наше" срещу "чуждо" винаги набира сила по време на икономическа и финансова криза. Но представете си какво щеше да стане, ако нашето правителство например защитаваше БЪЛГАРСКИТЕ, националните интереси пред интересите на монополисти като ЧЕЗ, Дънди Прешъс или Уникредит? Със сигурност нещата щяха да бъдат по-различни и можехме да живеем по-добре.