Last news in Fakti
  Тема: Украйна

16 Септември, 2016 05:00 2 055 1

Украйна не вярва на Донбас

  • украйна-
  • павел климкин-
  • донбас

Павел Климкин не вярва на заявленията за едностранно спазване на примирието

Министърът на външните работи на Украйна Павел Климкин заяви че, не вярва в изявлението на самопровъзгласилите се Луганска и Донецка народни републики за прекратяване на огъня в Донбас, съобщи РИА Новости.

Режим за прекратяване на огъня влезе в сила в Донбас на 1-ви септември. Страните в конфликта обаче многократно сигнализираха за неговото прекратяване. Лидерите на двете републики Александър Захарченко и Игор Плотницки обявиха, че ще спазват примирието едностранно до 15-ти септември.

„Аз не вярвам в тези твърдения за прекратяване на огъня. Пълно примирие може да има само, когато представителите на ОССЕ имат пълен достъп до териториите на Донбас. Те трябва да са в състояние да работят там 24 часа. Само тогава ще има примирие. Иначе цялата тази трагедия ще продължи“, заяви Климкин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Ми като не вярва да отиде на границата с Донбас, да си свали гащите и да се надупи. Ако не го цъфне някой снайперист отзад, значи може да им вярва.
Новини по държави: