Last news in Fakti

26 Септември, 2016 05:00 910 3

НАТО готово да помага на Финландия при криза

  • нато-
  • балтийско море-
  • финландия

Това бе заявено от Александър Вършбоу

НАТО може да осигури помощ за Финландия в случай на криза в Балтийско море. Това бе заявено от заместник – генералния секретар на НАТО Александър Вършбоу, цитиран от „Lännen Media“.

„Подобен вариант е наистина възможен, особено при криза в Балтийско море, която застрашава НАТО и Финландия. НАТО вероятно ще реши да отговори на кризата, за да защити своите членове и близките си партньори.

Това решение ще е въз основа на определени обстоятелства. За него ще е нужен консенсус. Все пак сме сигурни, че държавите – членки ще са готови да помогнат на Финландия“, заяви Вършбоу.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Бай хой

    1 0 Отговор
    Типично за терористите от нато.

    Измислят си невероятни кризи и опасности и започват да демагогстват и не само това но и здраво да източват бюджетите на "застрашените" страни. В действителност как помага нато питайте Кипър и Турция.
  • 2 Баш майстур

    0 1 Отговор
    Да ,....винаги има опастност някой да превърни в крим финландия .А латвия в Украйна и така нататък .

    Коментиран от #3

  • 3 Де юре

    1 0 Отговор

    До коментар #2 от "Баш майстур":

    Аха, като без да разбереш да ти направят операция на пола! Или вече е станало? Споко, модерно е!
Новини по държави: