Last news in Fakti

28 Септември, 2016 22:45 11 024 30

Миленко, благодарим ти, че ни разсмя

  • миленко неделковски-
  • динко-
  • македония

Невероятни твърдения от македонския журналист

Македонският журналист Миленко Неделковски продължава да провокира България. Той отново атакува страната ни в поредно видео съобщение в социалните мрежи.

„Вас ви боли от съществуването на Македония, на македонския народ, защото, когато се изправяте пред тази реалност, вие се изправяте пред реалността, че нямате ваша история, че сте изкуствено създадена нация и народ, че сте създадени като гърците с докарването на цар от чужбина, който не е бил българин. И вижте как се казва: Саксобугарски. Ние като народ сме супериорни над вас. Ние като нация сме супериорни и исторически, и интелектуално. Защото сме автохтонни - ние сме тук народ, който тук е бил, а не е дошъл от далечна Азия като вас“, заявява Неделковски.

Миленко, благодарим ти, че ни разсмя в този горещ есенен ден. Признаваме, че чувството ти за хумор е ненадминато. Като „суприорен“ интелектуално, сигурно знаеш, че за маймуната няма нужда да се прави на маймуна.
 

Простотията ходи по хората, не по гората.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Martin

    1 0 Отговор
    В ранглистата на най-слабоумните нации в света макетата са "суприорни", там никой не може ги стигне. Те са доказателство, че 2 поколения пропаганда е достатъчна да обърне хода на човешката еволюция.
  • 2 Македонците са БЪЛГАРИ

    2 0 Отговор
    Не се тревожете, шиптърите ще изтрият"суприорното" в тях, само още 40-50 години...
  • 3 Martin

    0 1 Отговор
    В скоро време някой нашенец ще си счупи бухалката в дебелата тиква на тази човекоподобна маймуна, аз така ги виждам нещата.

    Коментиран от #4

  • 4 патило

    1 0 Отговор

    До коментар #3 от "Martin":

    Защо с бухалката? Това е нехуманно и глупаво! Срещу такива идиотизми като Миленковият има по-добър лек - ИСТИНАТА! И истината е, че македонските политици ще довършат "великите" пребоядисали се македонци по-лесно, отколкото Цуцка Цучева ще стане президент на нашата кочина. И там корупцията е голяма.... Нас ни довършиха местните мафиоти от БКП и ЕсЕс зад кадър, но ония ще ги довършат техните Лапачи. Всъщност, македонска нация няма. Но грандоманията е болест използувана от манипулатори за зомбиране на стадата. както е нямало Велика България, а е имало Болгар. Думата велика аз използувам само за певиците, врабчетата и славеите. За хората не мога. какво велико нещо има в някакви макета, дето и те като нас робуват на мафиоти и им снасят данъци да тлъстеят? Същите са като нас не, че не сме бивше едно? Всеки грандомански народ е същото стадо като останалите... Няма справедливост вече, няма.

    Коментиран от #14

  • 5 патило

    0 0 Отговор
    Миленко, брадър, аве много ти е червен нещо носа ве?? бая дози си нашмъркал нещо от соккливицата без значение дали е Шотландска или Маке? Аве такива ккато теб ги използуват като добитъък по миедиите ве? направо чета и се смея - чак толкова ли си гламав, че сам да си вярваш? Я направо кажи кой те накара да плямпаш простотии и колко ти плаща? Аз харесвам доста макета, понеже има и там свестни ора, особенно македонките са доста готини, нали сме си едно -европейчета, но такива кат теб и тук и там и никъде не харесвам - платени демагоози, че и пияндета при това? Аве и аз бих пернал една сливовица, ама твойта доза явно е с бурета, ве, Миленкоооо? Ха-ха? Нямало нация българи? Е, ако говорим за морал намаляла е доста - сега бандитите са повече от хората. но за народност имало я е далеч преди тая галактика. Аве пич, намали дозата ве! Впрочем, да ти призная. Ами аз съм българин, по-точно болгарин и откакто се помня нямаше даже Слънца във вселената. Оттам някои същества започнаха да творят. казах им, че хората ще оплескат света и така и стана. такива като теб ве...
  • 6 короин

    1 0 Отговор
    Македонският идиот най-големия (супериорен) идиот на света :) :) :)
  • 7 7777777

    0 0 Отговор
    70 годишен македонски примат, на колкото години е и държавата му, трябва да минат милиони години, за да достигне интелекта на неандерталците!
  • 8 sawas

    0 1 Отговор
    Абе това какъв журналист е бе хора,това е клошар,македонски циганин рови за желязо.Сдобиха се макетата ,наред с Обамовски,Гагарински и с най-великия тъпанар в света.
  • 9 Палко

    0 0 Отговор
    " Господ създаде македонците, българи- Тито ги направи сърби"
  • 10 Българин

    0 0 Отговор
    От целият Български народ в Мизия, Тракия и Македония там са най-заблудените Българи. България е оставила зад гърба си империи, а тези ги направиха едни Сърби на шоумени са смях на цял свят. Дори ми е чудно защо там и била столицата на България.
  • 11 Дани

    0 1 Отговор
    Тъпия "македоно-сръбски" нерез не разбра ли, че дори и той е по-стар от държавата си :D . По - добре да се определи за сърбин та поне да изтъква някакви факти от историята си :D Динко да ми звънне да ходим да го "заловим"!
  • 12 Борис

    0 0 Отговор
    До македонците са българи. А нас ще ни има ли слет 40-50 години
  • 13 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 14 Илк0

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "патило":

    С истина и факти не става вече, много е късно за това. Не можеш да просветлиш нация, която смята, че по време на основаването на Скопие другите народи са били едноклетъчен планктон, носещ се свободно из атлантическия океан.
  • 15 Тодор

    1 0 Отговор
    Този незаслужава никакво внимание . По тъп ако е човек незслужава внимание .
  • 16 John Gotti

    1 0 Отговор
    Наближава времето, когато македонците ще открият Албанските си корени.
  • 17 TapiriUsss

    1 0 Отговор
    1-vi APRIL, DEN NA MAKEDONSKATA ISTORIQ !!!!!
  • 18 Bavareca

    1 0 Отговор
    Стига сте писали за тоа прос папагал миленко македонец необразован негодяй недодялан да оди а са гръмне някаде
  • 19 1111

    1 0 Отговор
    Миленко, недей да преминаваш нашата граница, че бая ще те понадуят.

    Коментиран от #23

  • 20 Бат Динко

    0 1 Отговор
    Този лай*ар вече прекалява, но бат Динко от Ямбол ще му види сметката в най-скоро време.
  • 21 Бат Митьо

    0 0 Отговор
    "Само 2 неща в света са безгранични - Вселената и Човешката простотия - като за първото не съм сигурен."
    А.Айнщайн
  • 22 Doktora

    0 0 Отговор
    Хора, такива като него се хранят ат Вашето внимание. Убите го с мълчание и без коментари. Това са шизофренни македонски теории от хора в икономическа, политическа и интелектуална безизходица. Какво друго им остава освен да хапят с думи...... . Болните хора трябва да бъдат съжалявани а на критикувани. Пожелавам му да се излекува и да се събуди в реалния европейски живот и да припознае и той БЪЛГАРСКАТО, като хилядите българи-макезонци с вече българско гражданство.
  • 23 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #19 от "1111":

    Има и друг вариант. След време албанците ще си поискат своето. Развалените българи ще се затичатт към майката Родина. И тогава този мангал ще се окаже в българска територия. И идеята е, щом толкова обича да троши камъни, една каменоломна за него. Пък учителките по история ще карат децата до каменоломна за да им обясняват българската история нагледно, докато м....ла чука камъни!
  • 24 бай Пешо

    0 0 Отговор
    Вие се смеете ама малките макета това го учат в училище и след още 20 год. ще знаят историята както са им я предали а не както е а в БЪЛГАРИЯ не става ли същото изтриване на векове от нашата история вижте какво учат децата ни в у-ще по 2-3 думи за наще ханове и царе ,за 500 години турско присъствие и т.н.лошото е че след 20г. нашите деца ще са по неграмотни от тяхните ЖАЛКО
  • 25 бай Тодор

    0 0 Отговор
    Ами,малко имо право Миленко!
  • 26 ТАНГРА

    0 0 Отговор
    Скоро шиптарите като ги подпукат и ще молят майка си България да ги прибере.
  • 27 Хан Аспарух

    0 0 Отговор
    Aлкохолик....
  • 28 Никола

    0 0 Отговор
    Миленко е истински българин,шоп бих добавил! Както би казал шопа: Я не знам как е,но и те така не е....и шчупил паметната плоча!
  • 29 Никола

    0 0 Отговор
    Аз предлагам да анексираме мекедония!?!?
  • 30 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави: