Last news in Fakti

30 Септември, 2016 03:16 958 0

Тръмп четири пъти по-безпардонен от Клинтън

  • сащ-
  • туитър-
  • доналд тръмп-
  • хилъри клинтън-
  • безпардонен-
  • избори-
  • критика

Тръмп е непредвидим кандидат, заяви авторите на проучването

Тръмп четири пъти по-безпардонен от Клинтън - 1
Снимка: БТА/ AP

Доналд Тръмп въобще не си поплюва. Ново проучване показва, че той е четири пъти по-безпардонен от своите опоненти в критиките и иронията си в социалните мрежи, пише Mashable.

От Лихайския университет в Пенсилвания са направили анализ на постовете, публикувани от републиканеца в социалните мрежи. В близо 10% от тях той използва „нецивилизован“ език или думата „лъжец“ по отношение на своите политически опоненти.

„В този ред на мисли Тръмп е много интересен кандидат – много непредвидим“, заяви авторите на изследването. Интересно е, че 79% от туитовете на Доналд Тръмп съдържат само текст, докато в тези на Хилъри Клинтън са включени снимки, видеа и графики.

Междувременно стана ясно, че малка част от социалните изяви на републиканеца са свързани с политически въпроси. По-голямата съдържат критика към другите. В 25% от съобщенията си той критикува другите.

Изборите за нов президент на Съединените американски щати ще се проведат през месец ноември тази година. Последните сондажи посочват, че Тръмп и Клинтън са с близки резултати.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА