Last news in Fakti

1 Октомври, 2016 00:45 874 1

Жените предпочитат маратонки пред токчета

  • обувки-
  • маратонки-
  • жени-
  • високи токчета

Смяна на предпочитанията в женската мода

Обувките на високи токчета може и да са били любими на дамите десетилетия наред, но това е минало. За първи път в битката за сърцата на жените те са изместени от маратонките, пише британският Daily Express. Изданието се позовава на изследване, направено в Обединеното кралство.

Данните от проучването показват, че през 2016 г. повече жени са купили маратонки, вместо обувки на високи токчета - 37 срещу 33%. Миналата година съотношението беше абсолютно равно - по 35 процента.

Спортни обувки най-често купуват дамите във възрастовата група между 35 и 44 години. 48 на сто от жените във въпросната група през изминалата година са се сдобили с маратонки срещу 30%, предпочели обувки на високи токчета.

Като цяло обувните принадлежности с равни подметки - маратонки, обувки, ботуши и сандали, остават предпочитаният избор за носене и закупуване от дамите. Предпочитанието си към равните обувки споделят 59% от участничките в допитването. Само 12 на сто казват, че остват верни на обувките на високи токчета. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Без значение е за мен

    0 0 Отговор
    Аз по-предпочитам да се лъзгам между филйките!
Новини по държави: