Last news in Fakti

1 Октомври, 2016 15:36 2 347 9

US разузнавач приближи руски кораби

  • сащ-
  • русия-
  • самолет-
  • посейдон-
  • разузнавателен-
  • кораби-
  • средиземно море

Американски самолети кръжат в Средиземно и Черно море

US разузнавач приближи руски кораби - 1
Снимка: Wikipedia

Американски разузнавателен самолет е летял в източната акватория на Средиземно море, където плават руски кораби на постоянни оперативни задачи. За това съобщи „Интерфакс“, позовавайки се на западни сайтове, следящи движението на военната авиация.

Друг американски самолет пък се е приближил до кримския бряг в Черно море, посочва изданието.

Самолетът над Средиземно море, излетял от авиобазата „Сигонела“ в Сицилия, е бил П-8 „Посейдон“. Той е модифициран Боинг, който разполага със системи за разузнаване и откриване на подводници. US машината, доближила Крим, е излетяла от базата „Суда бей“ в Крит.

Руските медии посочват, че се е увеличила рязко активността на американските разузнавателни самолети.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гламавото

    1 0 Отговор
    До руските кораби: А, вие какво чакате? Ваправете едно вариететно шоу на палубите и прожектирайте 3D порно филми във въздуха с проектори! Това ще накара самолета да кръжи няколко часа за да изгледа спектакъла... Сигурно е, и аз бих кръжал...
  • 2 Бай хой

    1 0 Отговор
    Нека да гледат. Нека да се учат.
  • 3 Слава РОССИИ

    0 0 Отговор
    Краварите нямат една война започната и да са я завършили с победа: Корея, Виетнам; Ирак 91ва, Ирак Афганистан 2003, та и до днес. Тихо вечер се прибират у дома и рани ближат. Като куче с подвита опашка както нашите български ренджъри- тръгват наперени АСЛАНИ а после в ковчези омърлушени като по.рани! И сега ще така щото си търсят някои м..ната да се задяват с РОССИЯ! Какво ще сте ли? Сега каквото зграбчи Русия връщане няма, сами се бутате между шамарите. Газ, нефт, търговия и бизнес не желаете т.е. Не щете мир и добро ще ядете суровото дърво! Каквото търсите ще си го намерите! Дермокрация! С пълни шепи!

    Коментиран от #4, #7, #8, #9

  • 4 onq s konq

    0 1 Отговор

    До коментар #3 от "Слава РОССИИ":

    Ей,руски!Ти май още живееш със мисълта че има соц. лагер под руско иго?!Ясно че нямаш пари да си лекуваш психиката,затова си хващай "славата на Русия" под мишница и да те няма из сибирските дебри-тук в бяла България нямаш работа!...Не стига че ни заливат разни бежанци,ами и само руска сволач ни липсваше...

    Коментиран от #6

  • 5 Ти Мадагаскарки конник

    1 0 Отговор
    Кати си отваряш зяпалото що не се обозначиш под какъв флаг се вдъхновяваш. Само едно да ти кажа че за 25 години вие добро в града и селото по-добро от социализма не сте сторили, народа се топи и живота гасне. Геноцидът който водите със нас е явен и ще носите отговорност. Нужен си ми. Искам те. Ще търся под дърво и камък и ще те найда и ще си до там. И тогава мога с чиста съвест да умра. Ще те диря. Все някой те знае кой си и ще изплуваш на яве като въшка на чело и там ще свършиш.СЛАВА РОССИИ.
  • 6 Де юре

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "onq s konq":

    Ааа, дразни ли те русофилския трол? Дразни те, дразни
    Що си мислиш, че ти си нещо по-различно? Не се вдъхновявай, и без туй не ставаш за нищо друго освен да цвилиш и да хрупаш люцерна. А социализъм вече няма дори и в Русия!
  • 7 Макс

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Слава РОССИИ":

    Брато, явно си фен на СССР. То убаво, ами и самият СССР бе диктатура на една групичка над народо. А и навред е така у нас също - мафията си има държава армия полиция бюрократи магистрати, останалите сме само донори за данъци и тяхното лапкане. Споко, соц не е имало, няма и как да стане...гарантирам ти. По единственната причина, че повечето хора навред са "Човек за човека е вълк". Но понеже са прости да служаат на властта тя ги впряга във войни и те мрат за да лапат тарикати. поняль? Навред е така... Аз самиаят вече не бих воювал за Лапачите. Отвратииха ме. Но си харесвам родината България, даже врабчетата, без мишките в мазето...! не зная каква е славата на Россия, но и там и тук и в САЩ народо често дюхай дюдю. Ето, сега храним освен Лапачите и бюрократи и имигранти. дедо Шорош и мафия ни геноцидират чрез властта тук, парите ги раздават на цзигански арабски и други общности и свои хора и останалите духаме. поняль? Абе вие фанатиците навред сте еднакви - не казвате на врата шия ами държите на врат?
  • 8 Макс

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Слава РОССИИ":

    Не зная кои наричаш краварите, но предполагам е САЩ? И пак грешиш, Краварите, по твоего определение са спечелили всички войни досега. Защо? Ами понеже мафията им начело е хитра и печели винаги. как ли? Простичко. Плати на няколко стотин или хиляди търговци като нашите Баце и останалите да им вършат интереса, после ки уреди сделките ис и папа печалбите. А даже патрон не е стреляла... Ето нашитге подариха златото ни на Дънди и уж било държавно а го подариха частни лица на пост, което е за разстрел!, а гламавите ни военни и ченгета ги пазаят и не ни дават на нас да си го добиваме, а е наше? Ето, хитри са ония! Тиквата ни плямпа за евро бъдеще, а ние в мизерия? Абе голяма простотия с а хората - дадат власт на маскари и после служаг и псуват маскари? А казцватг че съм бил тъпак? Не съм, но нямам избор, няма къде да ида освен в горите в джунглата, но не ми се ходи.. системата е откачена бе, човече, навред почти! Краварите са хитри - разпалят някоя врява после се изнижат и оставят гламавите идиоти да си се трепят - говоря за елита им, не за всеки. А гламавите се плюят и бият -за СССР, Османски империи, ИД, ЕС и каво ли не, а играчите лапат пачки... Хитри са, най-хитри! Вие фанатиците маниаци сте най-глупави. А останалите сме си глупави. поняль? Ай да тий сладко каавето ! :)
  • 9 Макс

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Слава РОССИИ":

    Стига си ни плашил с тая руска армия бе, човече! Какво като е силна и въоръжена? Ще дойде да стреля ли? Ами да идва! Аз и без това ще умра от ядовете тук от бюрократи, депутати, ощински, продажни следователчета и прокурори, цигански крадливи банди и какво ли не? И като застане оня ми ти руснак с автомата какво? Ще му вдигна една мастичка наздраве и ще кажа: аве таранкоолу, или стреляй или ела да купонясаме, щото ми е писнало от идиоти и наши и чужди! ти да не мислеш, че ще удисвам на демагогоята на нашите политици да ходя да се трепя с кой ли не, понеже искат да лапат пачки ли? Да вървят те! Аз ако бях Шеф аз самият щях да разстрелям тук и резидиви и лъжливи и крадливи политици, корумпирани магистрати и следователи укриващи и подменящи улики и всякаква измвет. Защо руската армия да ме плаши? че щели да ме застрелят? Ми то и мутрите колко пъти тук щяха да ме застрелят, скато бях охрана? Най-много да трампя каруцата за някоя Лада нива като дойдят? Ще я вземат за антика, а аз да ходя на нивата. Аве не зная каква е Славата на России, ама Славата на България е навред - всички знаят по света, че сме най-гламавите, понеже вода газим жадни ходим, злато подаряваме в мизерия умираме. Нашата слава е навред...всички ни знаят какви сме телета. Орел, рак и шука. то се вижда и по избори - две партии с еднакви идеи няма.