Last news in Fakti

4 Октомври, 2016 13:11 1 060 1

Обама и Ди Каприо срещу глобалното затопляне

  • барак обама-
  • леонардо ди каприо-
  • глобално затопляне-
  • екология

Стопанинът на Белия дом и носителят на "Оскар" обединиха сили за благотворителна кауза

Обама и Ди Каприо срещу глобалното затопляне - 1
Снимка: БТА/АР

Президентът на САЩ Барак Обама и холивудската икона Леонардо ди Каприо обединиха сили за благотворителна кауза, съобщи CNN. Стопанинът на Белия дом и актьорът призоваха рамо до рамо за действия срещу глобалното затопляне.

Обама и Ди Каприо се появиха заедно пред Белия дом по време на музикален фестивал във Вашингтон. И двамата са изявени защитници на екологията и опазването на околната среда. Обама заложи много на зелените технологии в кандидат-президентските си кампании. Леонардо не спира да пътува по света и да пропагандира идеите си за защита на планетата.

„Светът е в надпревара с времето в борбата срещу промените в климата. Все още имаме време да издържим теста и да постигнем истински напредък в тази област, предупреди президентът. 

Леонардо подчерта, че е налице научен консенсус за опасностите от промените в климата, и увери, че споровете по въпроса са приключили.„Хората, които не вярват в глобалното затопляне и в човешкия фактор за него, не бива да заемат държавни постове, призова носителят на „Оскар“. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Stop

    0 0 Отговор
    https://m.youtube.com/watch?v=D48gk-coMwU Това е истината за кемтрейлс