4 Октомври, 2016 15:51 1 749 0

Парашутист се разби в къща във френските Алпи

  • алпи-
  • парашутист-
  • инцидент-
  • смърт-
  • летящ костюм

Това е осмият фатален случай с летателен костюм от началото на годината във Франция

Руски любител на екстремните спортове плати скъпо за своето любимо хоби. Младежът от Екатеринбург скочил в понеделник със специална екипировка от връх Егий дю Миди (3800 метра) във френските Алпи. Поради нелепо стечение на обстоятелствата обаче парашутът на Ратмир Нагимянов не се отворил и той буквално се разбил в земята.

Ситуацията изглежда още по-нелепа, защото човекът-бомба се забил в триетажна вила на входа на известния френски курорт Шамони. В резултат на сблъсъка къщата е негодна за живеене и се нуждае от солиден ремонт.

Това е осмият фатален случай с парашутист с летателен костюм (т.нар. Wingsuit) от началото на годината във Франция и петият в Шамони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: