Last news in Fakti

4 Октомври, 2016 17:12 1 989 3

Джон Кери пусна стрели към Русия и Сирия

  • русия-
  • джон кери-
  • сирия

Той смята, че двете страни са се отказали от дипломатично решение на конфликта

Държавният секретар на САЩ Джон Кери атакува Русия, заради отказа й да признае, че сирийското правителство извършва атаки с хлоринов газ срещу собствените си граждани, съобщи „Ню Йорк Таймс“.

„Натъжени сме от това, че Русия предпочита да пренебрегне употребата на хлоринов газ и варелни бомби от страна на силите на президента Башар Асад. Москва и Дамаск заедно отхвърлиха дипломацията. Изглежда, че те предпочетоха преследването на военна бомба и бомбардирането на училища и болници“, заяви Кери.

Той коментира и излизането на Великобритания от ЕС.

„Ние трябва да си вземем урок от този избор. Тук не става въпрос за по-малко ЕС или по-малко Великобритания. Ние имаме нужда от повече Великобритания и повече ЕС“, заяви Кери.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 без коментар

    1 0 Отговор
    превода е........
  • 2 123455

    1 0 Отговор
    Кери,
    кой ли те чува какво говориш и на кой му пука ?
    Разберете се с руснаците без да ни замесвате,че сте ,,от един дол дренки,,.
  • 3 бати

    1 0 Отговор
    Джони бой, най-добре се махнете от Сирия(а защо не и от Ирак и Афганистан)и просто ще видиш как набързо ще се оправят нещата там, само дето вие хич даже не искате да се оправят......иначе ви е най-лесно и удобно да обвинявате и плюете руснаците. Най-накрая вие ще го отнесете най-много