Last news in Fakti

4 Октомври, 2016 19:52 2 422 6

Клинтън за Асандж: Да му изпратим дрон

  • хилари клинтън-
  • уикилийкс-
  • дрон

Нови секретни документи за кандидата за президент на Демократичната партия

Кандидатът за президент на САЩ от Демократичната партия Хилари Клинтън е предложила Пентагона да "изпрати дрон на Джулиан Асандж". 

Това е станало по време на мандата й като държавен секретар. Тя е била под сериозен натиск да намери начин за спирането на Асандж през 2010 г. Става въпрос за месеци преди „Уикилийкс“ да разпространи огромният брой документи от американското разузнаване.

Сега в своята страница в Twitter “Уикилийкс“ публикуват историята и цитат от Хилари Клинтън, която казва „Не можем ли просто да му изпратим дрон“. След това в залата последвал смях. Разговорите са продължили и след това. 

Клинтън е имала множество срещи със свои подчинени, след като Асандж вече е разпространил голям брой документи, свързани с военните операции на САЩ. Тя дори веднъж посочва негова снимка и заявява „мека мишена“.

Обсъждан е бил и варианта да се предложи награда от $10 млн. за всеки, който съдейства за залавянето на основателя на портала.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 влажна пура

    1 0 Отговор
    Килъри !
  • 2 Дядо Коледа

    1 0 Отговор
    Хилъри, ако си слушкала тази година, за Коледа ще ти подаря едно дронче.
  • 3 Килъри Клинтън

    1 0 Отговор
    Да Дядо Коледа, слушкала съм. Тази седмица не съм шамарила Били, дилъра ми вече е цветнокож траверс и обещавам ако ме изберат за президент, да донеса Демокрация на целия свят!
  • 4 Де юре

    1 0 Отговор
    Абе то майтап, майтап, но тази, като вземе властта и акъла ще ни се заяде!
  • 5 КГБ

    1 0 Отговор
    Кравари това ли ВИ Е СВОБОДАТА НА СЛОВОТО!!! Това ли е ДЕМОКРАТИЧНА ЦЕННОСТ!
    ДОБРЕ ВИ НАГЛАСИ ПУТИН ЛИЦЕМЕРИ ТАКИВА!!!
  • 6 а стига бе

    0 0 Отговор
    Десо ма..къде си???