5 Октомври, 2016 07:45 2 434 9

САЩ няма да водят война с Русия

  • пентагона-
  • сащ-
  • русия

Вашингтон събира данни,за военните операции на Москва

САЩ не планират да водят война с Русия, но продължават внимателно да следят военния потенциал на страната. Това бе заявено от заместник – държавния секретар по отбраната Робър Уърк, цитиран от ТАСС.

„Трябва да е абсолютно ясно, че ние няма да водим война с Русия. Глупаво е обаче, да не обърнем внимание на техните военни операции“, заяви Уърк.

Според него в резултат на бойните действия в Сирия, Вашингтон е придобил представа от бойните способности на Русия.   САЩ са разбрали и какво е нужно, за да осигурят своето „техническо и тактическо предизвикателство“.

Подчертава се и ефективното използван е на ракети с голям обсег на действия от страна на Москва.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 mediator37

    0 0 Отговор
    Царе са на тъпунгерските изречения.
  • 2 бббббб

    0 0 Отговор
    Те няма да водат война защото знаят ,какъв ще е резултата.Но настройват другите страни и правителствата им срещу Русия.
  • 3 шшш

    0 0 Отговор
    И Русия няма да води война със САЩ ,но продължават внимателно да следят военния потенциал на страната.
  • 4 Гост

    0 0 Отговор
    Те много добре знаят,с какво разполага Русия,само до сега не знаеха със сигурност дали Русия ще застане срещу тях и техните планове за еднополюсен световен модел-Е сега вече знаят.
  • 5 да го кажем направо

    0 0 Отговор
    Че защо им е на САЩ да водят война срещу Русия-има много "пудели" като Полша,Литва,Латвия,Украйна че и България(недай Боже) които са направили вече фронтови пояс и според техните политици са готови да воюват....САЩ ще си седят зад големият гьол и ще правят громки изявления по SNN за мир и спокойствие-а "пуделите" ще понесът негативите от алчността и диктаторските амбиции на САЩ.Това е накратко реалито.--за голямо наше съжаление.....
  • 6 Киро

    0 1 Отговор
    Рубладжийчетата съскали...нищо ново!

    Даже, според тях, горките неграмотници, САЩ "насъсквали" държавите от източна Европа да воюват с Русия - АХАХАХАХАХА!
    Жалка работа!

    Не им стига сиво вещество в дървените глави, че да проумеят - държавите от източна Европа не искат да нападат никого, просто искат да се опазят от гнусните посегателства от страна на Рашка! Вече са живели с руснаците и добре знаят колко е "хубаво"!

    Коментиран от #7

  • 7 ооохоо розовата прашка Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Киро":

    За теб знаем че си "професор".Ама напиши нещо което да не е само лозунги и клишета.Че с тази риторика надмина и комунягите вече.А и аз ще ти пусна клип за американската жестокост в наши дни-не някога си--а в наши дни...И става въпрос за деца-само за деца-500 000 жертви....https://youtu.be/4CZKb3625Jg.......та поне замълчи ако още имаш поне малко съвест-а не да защитаваш тези американски масови убийци.....
  • 8 rosen

    0 0 Отговор
    Има една негърска поговорка: " Ако видиш мавър и кобра, убий мавъра". Същата трябва да се промени по следния начин: " Ако видиш американец и кобра, убий американеца"
  • 9 янки дудъли

    0 0 Отговор
    Войници, която една врата не могат да отворят няма, как цяла страна да съборят - независимо коя камо ли Русия !
    Единственото, което могат е да дробят попарата, а после другите да я духат и сърбат - пример последните арабски събития.
    Сега обаче, като дойде Килъри може и дрон да им прати та знае ли се !!!