Last news in Fakti

5 Октомври, 2016 11:06 1 078 2

Премиерът е на извънредно посещение в Брюксел

  • бойко борисов-
  • бежанци

Основна точка в разговорите му са мигрантската криза и споразумението между ЕС и Турция

Министър-председателят Бойко Борисов  е на извънредно посещение в Брюксел, съобщи пресслужбата на кабинета. Основна точка в програмата на премиера е среща с върховния представител на Брюксел по въпросите на външните работи и сигурността Федерика Могерини.

Двамата ще обсъдят мигрантската криза, прилагането на споразумението между ЕС и Турция, както и въпроси, залегнали в дневния ред на провеждащата се в белгийската столица конференция за Афганистан.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 0 Отговор
    На дневен ред е обсъждане за заселване на цели села с "емигранти"- терористи.Вместо българите да си имаме армия,армия от терористи ще лежи на гърба на народа.Това е политиката на Европа.Парламента в София и същия такъв в Брюксел трябва да се заличат заедно с депутатите.
  • 2 Бай хой

    0 0 Отговор
    Тиквата отиде в брюксел за да се похвали че тихоммълком са обнародвали в Държавен вестник решението си да заселят цели общини с джахидисти от афганистан и пакистан. Такъв предател не се е пръквал от поп кръстьо насам. Проклет да е.
Новини по държави: