5 Октомври, 2016 11:18 1 042 0

Гладиаторът на Тръмп спечели

  • майк пенс-
  • дебати-
  • тим кейн

Майк Пенс се е представил по-добре на дебата между канидатите за вицепрезидент на САЩ

Гладиаторът на Тръмп спечели - 1
Снимка: БТА/AP

Представителят на Републиканската партия Майк Пенс е спечелил дебата на кандидатите за вицепрезиденти в САЩ, съобщи Fox News,

Според експерти Пенс се е справил по-добре със задачата да представи Доналд Тръмп като кандидата, който може да гарантира по-добро бъдеще на САЩ. Въпреки, че кандидатът на Демократическата партия Тим Кейн го прекъсна 39 пъти, Пенс успя да се измъкне от неудобни разпри, свързани с неплащането на данъци от страна на Доналд Тръмп и скандалите около Мис Вселена.

Според анализатори Кейн не е успял да убеди избирателите, че той и Хилъри Клинтън ще осигурят повече работни места и сигурност на американците. В същото време Пенс е представил по-силни аргументи, свързани с международната политика.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА