Last news in Fakti

6 Октомври, 2016 08:08 1 607 5

Тръмп: Не обичам Путин, но не го мразя

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • владимир путин-
  • обич-
  • омраза-
  • русия-
  • президент

Републиканецът изрази готовност да работи с Путин, ако бъде избран за президент

Тръмп: Не обичам Путин, но не го мразя - 1
Снимка: БТА/ AP

Кандидатът за президент на САЩ от Републиканската партия Доналд Тръмп не знае какви отношения ще има с руския президент Владимир Путин. Той заяви това на среща със свои привърженици в град Хендерсън, щата Невада, предадоха информационните агенции. 

„Медиите казват, че Тръмп обича Путин... Аз не обичам и не мразя. Ще видим какво ще се получи“, коментира Тръмп. „Може би ще имаме добри отношения. Може да имаме ужасни отношения, а може би ще е нещо по средата“, казва Тръмп. 

Той изрази готовност в случай, че спечели изборите, да работи съвместно с Русия за унищожаването на „Ислямска държава“. „Мисля, че ще е добре ако се разбираме с Русия и Русия тръгне заедно с нас, ще смачкаме духа на „Ислямска държава“, заявява Тръмп. Той направи това изявление ден след като неговият кандидат за вицепрезидент от Републиканската партия Майк Пенс силно критикува Владимир Путин. 

„Малкият тираничен президент на Русия пише правилата на Съединените щати", каза Пенс в телевизионен дуел с кандидата на Демократическата партия Тим Кейн. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 рамзес III

    0 0 Отговор
    Ти може и за не го мразиш но Путин със сигурност те мрази и не само теб а и целия свободен свят!!!

    Коментиран от #2

  • 2 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "рамзес III":

    Ти в свободен свят ли живееш или в един ограничен собствен свят, пълен с омраза и търсещ оправдания за некадърността си в нереализираното си минало?
    Това май се отнася за теб - ти и подобните ти мразите хората със собствено мнение, способни да мислят!

    Коментиран от #3, #5

  • 3 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    Ма ти ли си човека със собствено мнение, бе, трол с ушанка??!

    ХАХАХАХА
    Разсмя ме сутрешно!
    Човечето, дето живее в някаква партизанска хралупа и целия му ден е изпълнен с бръщолевене на заучени фразички и клишенца в защита на ушанките, било със собствено мнение...ААХАХАХАХАХА!

    Айде отивай да спамиш под статиите, че работното време си тече и после копейки ще искаш...
  • 4 goni

    0 0 Отговор
    Като го гледам и слушам Тръмп, ако стане президент на САЩ нищо чудно двамата с Путин да се заобичат!:) Тогава ще настанат интересни времена за Света!:) Нали знаете как е при влюбените!:) Ту не могат един без друг, ту се ревнуват!:) Не дай си Боже да тръгнат да се разделят!:) То и при обикновените хора не е лесно, ама при тия двамата.....!!!:) Довършете последното изречение сами!:) Както ви харесва!:) Каквото и да напишете няма да сбъркате!:)
  • 5 рамзес III

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "кроко":

    В комунистическото минало беше трудно човек да се реализира както и ти сам казваш но в настоящето съм се реализирал повече от добре и това е благодарение на това че комунистите (руснаците) малко се снишиха и кадърните хора имат възможност да се развиват !