Last news in Fakti

6 Октомври, 2016 14:42 7 365 14

Още един руски кораб се отправя към Средиземно море

  • средиземно море-
  • русия-
  • кораб-
  • мираж-
  • ракети

Корабът е оборудван с крилати ракети П-120 „Малахит“

Още един руски кораб се отправя към Средиземно море - 1
Снимка: Wikipedia

Още един руски кораб ще се отправи към Средиземно море, съобщи ТАСС, позовавайки се на представител на руския флот.

Преди часове стана ясно, че корабите „Серпуков“ и „Зеленый дол “ ще се присъединят към действащата флотилия на руския военноморски сили.

Корабът „Мираж“ също ще се отправи натам – преминавайки през акваторията на Черно море, посочват руските власти.

Машината е оборудвана с крилати ракети П-120 „Малахит“, както и със зенитно-ракетен комплекс Оса-М. Очаква се още утре корабът да премине през Босфора и Дарданелите, за да навлезе в Средиземно море.

Корабите ще участват във военните операции срещу джихадистката групировка „Ислямска държава“.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Фактите

    1 0 Отговор
    Напишете супер новината-Викиликс показа 17 000 имела на Хильри в които ясно се доказва че с нейно сьгласие е доставяно орьжие и пари на ИД и АЛ КАЙДА...Всички медии гьрмят по света-а вие скромничите...защо?

    Коментиран от #2, #5

  • 2 кроко

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "Фактите":

    Tова ли е изненадата, дето трябваше да стане вчера?
  • 3 До 2 8389

    0 0 Отговор
    Има и още сензации...просто сега медиите си мьлчьт...Но все някои от тях ще напишат всичко...Маските все повече падат.Цял свят открито вече разбира че САЩ не само подкрепят терористи-те самите са тарористи...

    Коментиран от #4

  • 4 Леберкеза

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "До 2 8389":

    ТЕРОРИЗМЪТ е измислен, създаден от американците, определяйки като терористи определена група хора те придобиват права да навлязат в територията им, да ги убият, вземат петрола им и тн и тн.
  • 5 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "Фактите":

    и кои са тези медии дето тръбят тази информация.моля да ни дадеш възможност и ние да я научим.

    Коментиран от #6, #7

  • 6 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Не можеш да научиш, трябва да знаеш само каквото ти пеят от Козяк! Между другото западно от Алепо "умерени" и не толкова се събирали за голяма офанзива срещу САА. Руската авиация и сирийска артилерия са ги съсипали, така както са били събрани на куп. Сега остават само обкръжените в източните квартали. Почивка се проамерикански вой, за три дупки от авиобомби на улицата и четири разрушени къщи. И пак ще има ужас в Сирия! Маккейни изтрещял напълно с предложението си да бъдат сваляни руски самолети над Сирия. Изпускате си краварските нерви козяшко тролче!

    Коментиран от #12

  • 7 tost

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "стоян георгиев":

    Стенчо,не виждаш ли че Русия изпраща шести кораб в средиземно море да се бори с ИД,та че мисълта ми е :колкото противоракетния щит на САЩ в Румъния и Полша е насочен против иранските ракети,толкова и руските кораби са насочени срещу джихадистите. ;)

    Коментиран от #11

  • 8 аааааааа

    0 1 Отговор
    Що не го потопихме още в Черно море с наште кораби?

    Коментиран от #10

  • 9 прост

    0 0 Отговор
    Ний пък имаме кораби "Цвъчко-Сепуков“ и „Зеленый тиквой “.
    Аааа, и една подводница "Кристалньй Мираж".

    Корабите ни участваха в безпрецедентная военная операция по превземането на ООН. Ама сме си забравили ракетите у дома и като се провали операцията - цял свят ни се смя!
  • 10 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "аааааааа":

    кои са твоите кораби?българските със сигурност не са!
  • 11 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "tost":

    ти го каза!само че както виждаш никои не се сърди обаче в обратната ситуация с американски кораби в черно море щеше да напълните форума със сълзи и сополи от рев!
  • 12 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "Трол":

    и аз го четох при пеевски.сега мастурбирате групово там нали?толкова цели руската авияция уцели ,толкова командири ,бази и щабове ,а накрая нищо :)!безответното и бомбене изтрепа само маса цивилни .иначе за клинтън разбрахме ,милиционерския номер се нарича активно мероприятие :).първо обясняваш че си чул че сестрата на пешо е курва ,а после се доказва че пешо има сестра макар че е едно дете.няма проблеми пробва се и не мина.
  • 13 Милен

    0 0 Отговор
    Тероризмът не е измислен от САЩ, а от Израел. Проверете история на израелския тероризъм и ще бъдете шокирани от истината. Израелските ВВС са нападали дори американски военнен кораб, а резултатът е няколко стотин убити, но заради военниеят договор между САЩ и Израел всичко е "заметено под килима". Хилари ще стане президент на САЩ за разлика от Цачева, която няма да стане президент на България. СЛАВА НА БОГА! И когато Клинтън влезе в Белия дом дните на Аснанж са преброени, а войната с Русия ще бъде още през следващата година. В момента фанатиците от Полша се превъоражават и подготвят за провокация, което няма как да не остане без отговор от Русия, което ще даде основание да се задейства Чл. 5-ти. Ние сме планирани като фронтова държава. И тъй като ГЕРБ ще загубят изборите - президентски, а след оставката и парламентарни - всички трябва да обвиняват новите, които и да са те за предстоящите събития.... Абе каквото да си говорим, Турция ще има огромна роля за мира в ЕС и хипотетичното не нападение над Русия. Израел само гледа като лешояд и чака да настъпи момента за нападение над Иран и последващото преразпределение на БИ. Палестина вече я изтриха от картата...... Добри евреи ли!? Х-м Кажете го на Палестинците, да видим дали ще ви разнерат!
  • 14 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания