Last news in Fakti

7 Октомври, 2016 03:01 11 917 7

Новият президент на Естония бил хванат да шофира пиян

  • керсти калюлайд-
  • естония-
  • книжка
Новият президент на Естония бил хванат да шофира пиян - 1

Новият президент на Естония Керсти Калюлайд е била хваната да кара пияна и без книжка. Това разкрива руският в. „Взгляд“. Той се позовава на публикация в естонския „Еести експрес“.

Инцидентът е станал на 1 април 1995 г. Керсти Калюйлайд е била спряна да шофира без книжка и пияна ГАЗ 24 -10, известна като Волга.

Керсти Калюлайд бе избрана за президент на Естония за следващите пет години. Парламентът на балтийската страна в понеделник гласува с 81 гласа „за“ и 17 „въздържали се“ за представителката на страната в Европейската сметна палата.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 евротрезвеник

    0 0 Отговор
    Ау, какво ужасно престъпление, такива трябва да ги разчленяват публично. Ако бяха върнали още 20г може да открият че си е напикавала и пелените...
  • 2 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Пиянки и олигофрени са съвременните марионетки на управлението на световният жандарм!!!!
  • 3 Васичка Атанасова

    0 0 Отговор
    глупаци заядливи
    от преди 21 години и вадят кирливите ризи
    пълни нещастници са тези естонци
  • 4 Гост

    0 1 Отговор
    Буклука си е боклук и на 18 и на 38! Веднъж престъпил закона винаги ще го прави, който и да е! Вижте Бейко от къде е дошъл и какво прави.
  • 5 Кака Гинка

    1 0 Отговор
    Като ви чете човек заглавието,ще рече,че вчера са я хванали.Щом е стигнала до тук,значи отдавна е приключила с младежките издънки само,че на жълтурите им дай скандали,та ако ще и от детската градина - щото те са света вода ненапита...
  • 6 ТВЪРДО ЛЕГЛО С КОРАВ ОПЕРАТОР

    0 0 Отговор
    НАЙ ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ Е ЯХНАЛА ВОЛГА А НЕ НЯКОЙ ЗАПАДЕН КЕНЕФ.ВОЗИЯТА НА ВОЛГАТА Е КАТ НА РОЛС ИЛИ КАДИЛАК НО ЗА ДОООООСТА ПО МАЛКО КИНТИ.
  • 7 Гари

    0 0 Отговор
    ...пийнала женица-тройна хубавица ! яко черясло трябва тука ей - не е шега работа :-)
Новини по държави: