Last news in Fakti

8 Октомври, 2016 11:49 2 816 2

Скандалният Тръмп и жените (видео)

  • тръмп-
  • доналд тръмп-
  • скандал-
  • запис-
  • вулгарен-
  • жени

Изскочиха записи на меко казано похотлив разговор за жени, който Тръмп провел през 2005 г.

Скандалният Тръмп и жените (видео) - 1
Снимка АП/БТА

Нов скандал се разрази около републиканския кандидат за президент на САЩ — Доналд Тръмп.

Вероятно никой не е бил изненадан или шокиран при появата на видеозаписа, разпространен в петък от в. Washington Post, с което Тръмп се хвали по изключително вулгарен и брутален начин с целувки, опипвания и опити да прави секс с жени.

Записът е бил направен през 2005 г. по време на пътуване с автобус за снимки по повод предстоящо излъчване на забавното тв шоу Access Hollywood. Микрофон, който е трябвало да бъде изключен по време на разговора, улавя всеки един от използваните от Тръмп изрази, които шокират с бруталност и откровена вулгарност.

"Когато си звезда, жените ти позволяваш да правиш всичко с тях", се хвали Тръмп.

Късно в петък вечерта, след остри критики от републиканските лидери, Тръмп излезе с кратко видео изявление, в което се извини за оскърбителни изказвания. „Казах го, но не бях прав и се извинявам. Обещавам да съм по-добър човек и никога, никога да не ви предавам“, заявява Тръмп и добавя: „Казах някои глупави неща, но има голяма разлика с думите и делата на други хора. В крайна сметка Бил Клинтън се е възползвал от жени“, добави той.

"Никога не съм казал, че съм съвършен, нито съм се преструвал на такъв. Казвал съм и съм правил неща, за които съжалявам. И думите, в това десетилетно видео е едно от тях. Всеки, който ме познава знае, че тези думи не отразяват моята същност", казва Тръмп.

Появата на записа бе нов удар по президентската му кампания и предизвика ураган от реакции в САЩ.

Първата реакция дойде от опонента му от Демократическата партия Хилари Клинтън, която написа в туитър: “Това е ужасно. Не трябва да допускаме този човек да стане президент.”

Критики полетяха и от върховете на Републиканската партия. Нейният лидер Райнс Прибус също изказа възмущението си: “Никога не трябва да се използват подобни изрази спрямо жените. Никога не трябва да се говори по такъв начин за жените. Никога!”

Републиканският сенатор Джон Маккейн, който отпадна от президентската надпревара, също разкритикува остро Тръмп: “Няма извинение за обидните и унизителни думи на Доналд Тръмп. Нито една жена не бива да е жертва на подобно поведение. Единствено Тръмп трябва да понесе последствията.”


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    0 1 Отговор
    В БГ Доналд щеше да е всепризнат пич, а ония другите изверги дето го критикуват кво се праят на ощипани моми и много моралноизвисени, те са едни от най-долните мърши в САЩ, съответно и в целия свят
  • 2 спутник

    0 0 Отговор
    Аве тия американци, както са я подкарали с тоя "морал" скоро, ще спрат да се възпроизвеждат ха ха
    По-добре к..вар в живота отколкото к..ва в политиката!