Last news in Fakti

9 Октомври, 2016 10:05 2 388 4

Де Ниро срещу Тръмп (Видео)

  • доналд тръмп-
  • робърт де ниро-
  • сащ

Холивудската легенда нахока здраво републиканския кандидат за Белия дом

Холивудската легенда Робърт де Ниро стана поредната знаменитост, която засипа с хули републиканския кандидат за Белия дом. Носителят на „Оскар“ определи Доналд Тръмп като „жалък, куче, свиня, мошеник, скапан актьор, противен тип, който не знае за какво говори, който не проучва темите, по които говори, на когото не му пука за нищо, който не плаща данъците си".

Де Ниро дори цитира бившия държавен секретар на САЩ Колин Пауъл, който наскоро нарече Тръмп: „срам за нашата страна“.

Боби Де Ниро стигна още по-далеч, като заяви в ефира на американска телевизия, че с удоволствие ще забие един в муцуната на Тръмп. Постепенно „Разяреният бик“ успокои темпото и призова своите сънародници: „Ако се интересувате от вашето бъдеще, гласувайте“.

Поредната пламенна реч срещу Тръмп идва в момент, когато републиканецът е подложен на унищожителна критика заради скандалните си изказвания. Преди дни друга легенда от шоубизнеса - барабанистът на Metallica - Ларс Улрих обяви, че се връща в родната Дания, ако Тръмп стане президент.


 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Девон

    1 0 Отговор
    Робърт де Ниро срещу Владимир Путин! ???
  • 2 излагация пикчърс

    1 0 Отговор
    За какво му е да снима цял филм, като може и така. Де Ниро трябва да е получил бая тлъст чек за тази роля от финансистите на Килъри !
  • 3 Gost

    0 1 Отговор
    Gnusen nerez koito za koito mjstov Belia dom njma ako amerikancite uvajavat svojtata institucia
  • 4 стоян георгиев

    0 1 Отговор
    как се стигна до това тръмп да е кандидат за президент е обезпокоителното ,другото дори не е важно.популизма се надига и в здравите общества за съжаление и това е наи-опасния ни враг сега.