9 Октомври, 2016 15:11 1 843 4

Фараж застана зад Тръмп

  • тръмп-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • вулгарни коментари-
  • защита-
  • фараж-
  • найджъл фараж

Лидерът на UKIP сравни вулгарните коментари на кандидат-президента с "женски разговор"

Фараж застана зад Тръмп - 1
Снимка АП/БТА

Временният лидер на UKIP Найджъл Фараж нагази в кризата, развихрила се около президентската кандидатура на Доналд Тръмп, настоявайки, че вулгарните забележки на кандидата на републиканците за неприлични сексуални действия спрямо жени, са признак на "типично поведение на алфа-мъжкар", пише Индипендънт“

По време на телевизионен дебат за президентските избори в САЩ, излъчен този уикенд от Сейнт Луис, Мисури, британският политик, който игра роля на клакьорка за Тръмп, заяви, че коментарите му са били наистина грозни, но и жените също правят подобни грозни забележки, "които няма да искате да чуете".

"Вижте, това са похвали, типични за алфа-мъжкарите. Това е едно от нещата, ако трябва да сме честни, което почти всички мъже правят. Те седят на по питие и говорят по този начин. Между другото, доста от жените си говорят така помежду си и ви уверявам, че не бихте искали да чуете какво са казали в ефира на Fox News или да го прочетете на първа страница на някой вестник. Това е грозно, много грозно", заяви в защитната си реч Фараж.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ДаТакаЕ

    0 1 Отговор
    Аз също мисля че думите на г-н Тръмп са грозни но, нека си кажем че всички говорим така от време на време когато сме насаме!
  • 2 Момчил

    1 1 Отговор
    Съгласен съм. Но това доказва и друго. В действителност малко са истинските мъже в американския конгрес. Ск*пени п*тьовци! И това не бива да изненадва никого, стига да погледне кои женски стоят зад кризата в БИ, Украйна и други. Алчната за власт женска е способна на невъобразими поразии и жестокост. Но това е резултат от "равенството" между половете. Видяхте ли до къде доведе това равенство. Не че такова някога ще бъде възможно. Не! Но взаимното уважение между хората - мъже и жени; е нещо съвършенно различно. Невежите просто бъркат понятията, а "умните" просто се възползват от това объркване.

    Коментиран от #3

  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 териер

    0 0 Отговор
    Тия двамата да си застават от пред от зад както си искат !