9 Октомври, 2016 19:59 2 736 4

Нима не се забавлявате? (видео)

  • доналд тръмп-
  • алек болдуин-
  • вулгарни коментари-
  • сащ

Алек Болдуин в ролята на Доналд Тръмп реагира на скандала с жените

Нима не се забавлявате? (видео) - 1

Едно видео от преди 11 години, в което Доналд Тръмп прави отвратителни, вулгарни коментари за "захващане на жени за п***ите" се появи онлайн и предизвика гнева и възмущението на хората, не само в САЩ, но и в по-голямата част от света.

Същевременно обаче, то предложи на комиците безценен материал, по който да работят. Ето защо не е изненадващо, че шоуто "На живо в събота вечер", което се излъчва по NBC, реагира светкавично на новината.

Новият актьор в екипа — Алек Болдуин, който ще се превъплъти в ролята на Тръмп до края на президентската надпревара — не пропусна да направи скеч с видеото, в което републиканският кандидат за президент се извинява и опитът на вицепрезидента му Майк Пенс да се дистанцира от тях.

10-минутния клип започва с припомняне на вицепрезидентския дебат между Тим Кейн (изигран от Майк Дей) и Майк Пенс (изигран от Бек Бенет), следван от „извинителното видео“ на Доналд Тръмп (Алек Болдуин).


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Дарвин

    0 0 Отговор
    Няма лоша реклама! Поне човек ясно показва, че не педал, но явно за Америка това е проблем. Жените са сърдити, защото явно вече не е нормално да си мъж! П...лската политика изисква п...л за кандидат или поне американка, като Килъри.
    Както е тръгнало до няколко години Америка, ще въведе забрана за размножавне по естествен път, защото някакси е сексистко това с естественото зачеване.
    На къде върви този свят на къде !?
  • 2 Килъри Клинтън

    0 0 Отговор
    Аз не правя като Тръмп. Само Били и то понякога. Обещавам като стана президент да донеса демокрация не само в Близкия Изток, а и по целия свят!
  • 3 Бай хой

    1 0 Отговор
    Така наречените свободни и независими западни медии отново къртят с пропагандните си трикове.

    Пошлите и жалки компромати изровени от прахта и хвърляни срещу патока се наричат информация.

    И обратното, пресни новини уличаващи килъри в престъпления срещу демокрацията и човечеството се споменават като компромати. Сякаш че някой друг е писал кореспонденцията им и друг е извършвал престъпления. Но как срещу изборите ще наречеш килъри с истинското им име.
  • 4 ичиендскрачи

    0 0 Отговор
    Е, поне не изнасилва като Били.