Last news in Fakti

12 Октомври, 2016 07:47 12 800 10

Вашингтон отвръща на руския удар

  • сащ-
  • удар-
  • русия

Ответни мерки срещу хакерските атаки

Белият дом обяви, че ще отвърне на хакерските атаки на Русия срещу американски политици, съобщи Си Ен Ен.

Това бе заявено от говорителя на Белия дом – Джош Ърнест.  Според него действията ще са пропорционални и вероятно никога няма да бъдат разгласени.

Администрацията на Барак Обама вече обяви, че Русия стои зад последните хакерски атаки срещу политици, свързани с президентските избори в страната.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ТероРеро

    1 0 Отговор
    Колко удобна версия - започваш да викаш срещу някого, че е лош .. крещиш това няколко дена и после хукваш да го трепаш. Ама това доказване, ама това проверка, ама това мисъл.. няма такива неща - ТИ си прав напук на всякакви други логики. Изостаналата Русия и страхливия Путин се оказаха - най-по-добри хакери, стратези, технолози, икономисти, финансисти... Айде стига де - дайте отговор на първия въпрос - ако Русия е толкова зле, какво и се плашите от хакерите.. ако Русия е толкова зле какво се притеснявате за санкциите си, ако Русия е толкова зле какво ви пука нейната икономика....
  • 2 агент08

    0 0 Отговор
    На краварите им се привиждат вампири! Ами те си имат такъв - Хиларито!

    Коментиран от #9

  • 3 ККК

    0 0 Отговор
    повече им се иска да отвърнат на кибер атаките отколкото имат шанс
  • 4 Morgoth

    0 0 Отговор
    Хакерите са част от цялата пропаганда за плашене на запада и най-вече народа на щатите с Русия. Дали Пентагона ще прати хакери срещу Путин - надали, не и повече от това което вече прави ЦРУ за да се сдобие с руските тайни. Но утре когато стане дума за бюджета на армията това ще бъде аргумент. Изкуствено създаден, но лесен за преглъщане.
  • 5 конго

    0 0 Отговор
    И как точно ще разбият мухлясалите хартиени архиви на СССР. Глупавите американци си мислят че всички са толкава напреднлаи. Ще трябва да пращат разведчици да снимат на място хартиените архиви.

    Коментиран от #6

  • 6 Диди

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "конго":

    Не ве те таквоз ша си платат.
  • 7 Картър

    0 0 Отговор
    Да, ще хакнат айфона на Медведев, но те айфоните са си с хак по начало. Всеки ден си изпращат лог файла в кораба майка от АНС. Маковете са същата работа, Уйндоус 10 също, даже има точка, че се съгласяваш да бъдеш шпиониран и съден за действията си...

    Коментиран от #8

  • 8 Киро

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Картър":

    Осъдени сме нас мизерия и жалко съществуне.Присъдата изтърпяваме вече 27 години. Така ли е Дидо?
  • 9 antimediator

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "агент08":

    Твоите роднини на село да не пасят овце, та не обичаш краварите, бе?!

    Коментиран от #10

  • 10 Дида

    0 0 Отговор

    До коментар #9 от "antimediator":

    Йеж си бъргъра и недей са пени.