13 Октомври, 2016 08:21 2 874 4

Тръмп се разхождал в съблекалните на "Мис САЩ"

  • доналд тръмп-
  • мис сащ-
  • избори

Нов скандал с кандидата за президент на САЩ

Тръмп се разхождал в съблекалните на "Мис САЩ" - 1
Снимка: БТА/АP

Пореден скандал с непристойно поведение към жените засегна кандидатът за президент на САЩ – Доналд Тръмп, съобщи Veterans Today.

Сега излизат твърдения, че Тръмп се разхождал в съблекалнята на конкурса „Мис Тийн САЩ“ през 1997 г. Той е бил там, докато участничките се преобличат.

През миналата седмица изтече запис, в който Тръмп прави непристойни коментари за жените. Сега 4 бивши участнички в конкурса от 1997 г. излизат с твърдения, че той ги е оглеждал по време на събитието.

„Когато той се кандидатира за президент, това беше първото, което си помислих. Той се разхождаше в съблекалнята. В съблекалнята по време на конкурса“, заявява една от участничките при условие за анонимност.

В помещението е имало 51 участнички, които са били на възраст между 15 и 18 години.

„Всички бързаха да облекат, каквото имат. Той ни обясни, че трябва да сме спокойни и че той е виждал тези неща и преди. Аз бързах да си сложа роклята. В съблекалнята имаше мъж все пак“, заявява Мария Билад. По онова време тя е била Мис Върмонт.

Тя твърди, че е казала на дъщерята на Тръмп – Иванка за инцидента. Тя й отвърнала, че „баща й прави такива неща“.

Все пак други 11 участнички на същия конкурс, заявяват, че не си спомнят за такъв случай.

В същото време две жени се оплакаха, че в миналото Тръмп ги е целувал и опипвал без тяхно съгласие. Джесика Лийдс и Рейчъл Крукс твърдят, че той се е държал непристойно с тях. Тръмп отхвърли тези твърдения, заявявайки, че те са политически мотивирани.

В миналото Тръмп се е хвалил, че е ходил в съблекалните на конкурсите за красота, които организира, твърдейки, че просто е проверявал дали нещата вървят по план.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 onq s konq

    0 0 Отговор
    Еми това са "страничните ефекти" от демокрацията.Айде в България ПРИ СОЦИАЛИЗМА някоя да се оплаче от подобни действия ДОРИ ОТ ПАРТИЙНИЯ СЕКРЕТАР ИЛИ ДИРЕКТОРА СИ,КАМО ЛИ ОТ МНОЖЕСТВОТО КОМУНИСТИЧЕСКИ "ГАУЛАЙТЕРИ" НА ОБЩИНСКО НИВО!За Русия пък и тогава,и СЕГА , да не говорим -направо изчезва...

    Коментиран от #2

  • 2 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 3 бббббб

    0 0 Отговор
    Болиго фара.Нашите политици да не би да се стряскат от компромати,независимо да ли са на запис ,снимки и т.н.Държат кокала и викат това нее кокал!
  • 4 еманация

    0 0 Отговор
    Ейй, ужас, ко ши праим ся?!