Last news in Fakti

16 Октомври, 2016 18:20 1 713 9

Това не са споразумения, това са преврати

  • испания-
  • ттип-
  • протест

Испания излезе срещу ТТИП и СЕТА

Това не са споразумения, това са преврати - 1
Снимка: БТА/АP

Хиляди хора излязоха на протест в испанската столица Мадрид, обявявайки се срещу сключването на търговските споразумения със САЩ и Канада, съобщи Breitbart News.

Испанците се опасяват, че тези споразумения ще засегнат тяхната икономика и техния жизнен стандарт.

„Това не са споразумения, това са преврати“, скандираха протестиращите. Имаше и трансперанти като „Ние сме хора, не сме стока“.

Вчера сериозен такъв протест имаше и в полската столица Варшава. Испания е известна като една от най-засегнатите страни от световната финансова криза през 2008 г. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 999

    1 0 Отговор
    Европа започва да се усеща и САЩ рано или късно ще го наяде и то здраво.

    Коментиран от #2

  • 2 гост

    1 0 Отговор

    До коментар #1 от "999":

    САЩ по-скоро ще влезе в трета световна война отколкото да го наяде. Виж какво става с бежанците: основно удари нансят САЩ и Русия, а бежанците се приемат от Туция, Европа, съседните на Сирия, Афганистан и Ирак. Един сипе бомби друг дава пари от джоба си за бежанците, резултат от бомбите. Това е несъвместино с нормалното възприемане. САЩ не ги интересува нищо извън техните граници, няма да се жегнат за проблемите в Европа, така действат банки, компании и др.

    Коментиран от #3

  • 3 нов световен ред

    0 0 Отговор

    До коментар #2 от "гост":

    САЩ наистина ще влязат в световна война, но ще излязат победени от нея, и тогава ще изпитат в пълна сила мотото "горко на победените". Империята им ще се разпадне и в най-добрия случай ще останат да съществуват като отделни държавички, каквито всъщност са щатите им. И ще настане един глад при тях, направо не е истина. Ама си го заслужават.
  • 4 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    както се вижда споразумението за свободна търговия между сащ и европа няма да бъде прието или поне няма да бъде прието в този му вид в които се предлага,но тва не значи проблем между европа и сащ ,напротив именно правото да отказваш прави отношенията по коректни.казано извън споразумението света трябва да върви към все по свободна търговия и все по лесно движение на стоки,капитали и услуги,та отношенията на европа и сащ в тази посока трябва да продължат да се развиват.
  • 5 ****

    0 0 Отговор
    ...рекоха от Козяк на Стоенчо да ни сведе директивите! Ама те от Козяк що си мислят, че сме прости като него?

    Коментиран от #6

  • 6 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #5 от "****":

    щото явно имат добро разузнаване,но не сте прости като мен,мнооого по-прости сте.

    Коментиран от #7

  • 7 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #6 от "стоян георгиев":

    Ти като твоя кумир боко тиквунов - ти "прост" и си мислиш че другите са още по-прости и ще те разберат. Ама няма да го бъде тоя гьонсуратлък!

    Коментиран от #8

  • 8 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "кроко":

    не съм фен на борисов.за мен тои е компромисен варянт пред алтернативата бсп ,дпс,атака.харесвам роналд реигън и ако се появи негов еквивалент у нас тогава ще гласувам за него,до тогава пасувам макар че предпочитам борисов пред другите убавци на този етап ,но това е пак казвам е заради липса на реален мои кандидат.

    Коментиран от #9

  • 9 Бай хой

    0 0 Отговор

    До коментар #8 от "стоян георгиев":

    Десинце объркано какво наричаш свободно движение на стоки и хора? Може би визовият режим на сащ и интервютата на козяк? Или кървавата полицейщина в сащ и убийствата на граждани без съд и присъда. Или наглата разправа със чужди фирми и банки в сащ и налаганите им многомилиардни "глоби"?

    С какво те впечатли рейган със справедливата си война в ирак ли. Със разграбването на всичко в България ли?

    Или ще започнеш да се пениш как този велик ум е надхитрил и победил социализма.

    Тогава трябва да обявиш и Путин за победител над сащ които изпаднаха в тотална криза през 2008 година и никак не могат и до днес да се отърсят от нея. Само трупат дългове трилион след трилион.
Новини по държави: