Last news in Fakti

16 Октомври, 2016 21:52 3 368 7

Тъмната страна на Клинтън

  • хилари клинтън-
  • страна-
  • тъмна

Скандални разкрития за мандата на Бил Клинтън

Хилъри Клинтън е наемала хора, които да преследват и тормозят жени, които са твърдели, че са били изнасилени от Бил Клинтън по време на неговия президентски мандат.

Това разказа бившият агент от тайните служби Гари Бернъм, който е охранявал семейство Клинтън в продължение на 8 години, съобщи RT.

Бернъм е написал книга, в която разкрива подробности за Клинтън.

„Когато написах тази книга, аз и подразделението на службите, в което работех, бяхме веднага нападнати. Казаха се ужасни неща за нас. Това е работа на машината на Клинтън.

Аз съм работил за хора, работили за Доналд Тръмп. Те не казваха нищо лошо за него.  При него е имало положителна обратна връзка. Сега обаче е опонент на Клинтън и вече е най-лошият. Това просто не е вярно“, заяви Бернъм

Неговата криза се казва „Криза на характери‘. Според него властите правят всичко възможно, за да отвличат вниманието от Клинтън.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 женен

    0 0 Отговор
    Не жена а мечта !!!
  • 2 наркодилър

    1 1 Отговор
    Глсувайте за жената на бившия любовник на Моника Люински!
  • 3 раду

    0 0 Отговор
    тая е такава Гад Гадна че, ако лапне властта ще разплаче целия свят....
  • 4 Азсъм

    0 0 Отговор
    F.cking bombing Bill
  • 5 mediator37

    0 0 Отговор
    Килъри Клинтън ожени дъщеря си за евреин. Голям мир чака човечеството ви казвам, ако тая стане президент.
    Веднъж фалшифицираха на партийно ниво изборите за да прецакат Барни Сандърс, сега ще ги фалшифицират и на щатско. На срещите на с Барни Сандърс присъстват по 25000 души, а на срещите с Килърито по 500 души, но на края тя печели вътрешнопартийните избори. Сега Доналд Тръмп на седмица се среща с по 150000-160000 американци на живо, а Килърито с по 5000-10000, но накрая пак тя ще е победител.
  • 6 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Това е руска агресия!!!
    Тази светица на демокрацията, светла съпруга на този велик саксофонист и световен Демократизатор!!!!
  • 7 Реалист

    0 0 Отговор
    Айде орките пак се разсмърдяха. Хилари ще е президент на Щатите а вие можете и бикини с образа на Путя и патока Доналд Тръмп да си сложите.