19 Октомври, 2016 18:01 2 708 0

Испанка на 62 години роди трето дете

  • испания-
  • бебе-
  • майка

Лина Алварес се чувства прекрасно и насърчава жените в зряла възраст да не се колебаят, ако искат дете

Испанка на 62 години роди трето дете - 1
Снимка: БТА/АР

Испанка роди трето си дете на 62 години, съобщава „Ел паис“. Майката и нейното момиченце бяха изписани от болницата в градчето Луго.

Бебето тежи 2,4 кг. Тя е родена със секцио. Щастливата Лина Алварес заяви, че се чувства прекрасно и насърчи жените в зряла възраст да не се колебаят, ако искат дете.

Първото дете на Алварес, което сега е на 27 години, е родено с церебрална парализа. Втората й рожба е на 10 години. Втората и третата бременност на Алварес са били с оплождане "ин витро".

Самата Алварес е лекар. Тя каза, че жените, които са достатъчно здрави, за да износят бебе, не трябва да се страхуват да го направят.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: