Last news in Fakti

20 Октомври, 2016 21:13 1 186 3

Тръмп: Ще приема изборите, ако ги спечеля

  • доналд тръмп-
  • изборите-
  • сащ

Той е готов да оспорва противоречив резултат

Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп заяви, че ще приеме резултатите от изборите, ако той спечели, съобщи Би Би Си.

Той обеща, че ще приеме „чист резултат“, но е готов да оспори „спорен“ резултат.

Изказването идва след третия дебат между него и Хилъри Клинтън, в който той заяви, че обмисля да не приеме евентуалните резултати от вота.

„Искам да обещая на всички мои избиратели и поддръжници, както и на народа на САЩ, че ще призная резултатите от тези исторически избори, ако аз спечеля“, заяви Тръмп, усмихвайки се. Той говори пред свои симпатизанти в Охайо.

Той получи критики от сенатор Дон Маккейн, който напомни, че не е харесал резултатите от изборите през 2008 г., но ги е приел. Тогава той беше кандидатът срещу Барак Обама,. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 лицемери

    0 0 Отговор
    Еее, цял ден реват по телевизиите как казал че няма да приеме резултатите. Ама така реват, че човек ще си каже че изборите са минали и Тръмп е загубил! Американците имат страхотна пропагандна машина, сумати мастии изкопаха да се оплакват че ги бил насилил преди поне 15г. и медиите само това въртят. А Цачев и Радев сутринта по БТВ бяха като супер скромни и възпитани научни работници в сравнение с Тръмп и Хилъри.
  • 2 Картър

    0 0 Отговор
    От гмотата повечето от мъжкотото население на щатите са обърнали резбата и са хомосексуалисти. Тези като Тръмп са малко и когато там има такъв мъж, то той определено е опасен за демокрацията.) От гмотата янките станаха не само гейове, ТЕ СТАНАХА И ИДИОТИ. ЗАЩОТО САМО КРЪГЛИ ИДИОТИ МОГАТ ДА ГЛАСУВАТ ЗА МАСОВАТА УБИЙКА ХИЛЪРИ И ДА ЗАГЪРБЯТ ЧОВЕК, КОЙТО ЩЕ ИМ ГАРАНТИРА МИР.
    Сега със съглашенията между Тиквата и Канада искат и на нас да ни дават гмо и всичките му последствия. За Бога, няма ли кой да го спре този?
  • 3 Вижте това от САЩ

    0 0 Отговор
    На ю-тъне обръщение на журналист към Хилари:ю-тубе"Алекс Джонс отвечает Хилари Клинтон" с превод. Не е мн. продължително.