Last news in Fakti

22 Октомври, 2016 09:53 1 642 1

Тръмп атакува съпругата на Обама

  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • избори-
  • белия дом-
  • мишел обама-
  • хилъри клинтън

Размяна на реплики между републиканци и демократи

Тръмп атакува съпругата на Обама - 1
Снимка: БТА/ AP

Словесната война между Доналд Тръмп и неговите опоненти от партията на демократите е в разгара си. Този път републиканецът атакува Мишел Обама.

Тръмп припомни думи на първата дама от 2007 година. Тогава тя заяви, че ако не можеш да се справиш със собствения си дом, то няма как да го направиш в Белия дом, пише Би Би Си.

Републиканецът заяви, че думите са били отправени към Хилъри Клинтън, която преди години бе противник на Барак Обама в предварителните избори на партията, и нейния съпруг Бил Клинтън.

Тръмп нападна Мишел Обама заради позицията й тогава, коренно различна от сегашната – тя е върл привърженик на Клинтън. Той припомни и нейни думи от 2007, според които Клинтън не е подходяща да бъде президент на Щатите.

От лагера на демократите не закъсняха с отговора. Те обявиха, че думите на Мишел Обама за Белия дом не са били насочени към семейство Клинтън.

Междувременно Хилъри Клинтън заяви, че Доналд Тръмп представлява риск за демокрацията. „Знаем разликата между лидерство и диктаторство“, заяви кандидатката на демократите за поста.

Изборите за президент в САЩ ще се проведат на 8 ноември тази година.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Девон

    0 0 Отговор
    Е щом е за позицията и -може!

    Аз се притесних че я е нападнал да я пипа по пи.ката!!!