24 Октомври, 2016 08:41 4 974 50

Ислямизират ли България?

  • българия-
  • цру-
  • турция

Притеснителни теории за бежанската вълна към страната

През последните дни в България имаше редица демонстрации срещу приема на имигранти т в страната. Според изданието „News Front”, по последни информации в ЕС е взето решение, да не бъде даван достъп на повечето имигранти до Западна Европа.

В същото време за България е предвидено да приеме 700 000 бежанци на своя територия. Това са около 10% от населението на страната.

Отбелязва се още, че българите правят всичко възможно, за да сигнализират на международната общност за надигащата се опасност. Появяват се снимки на бежанските лагери и молитвените домове в тях.

Има опасения, че някои имигранти може да пренасят и опасна екстремистка литература, която да постави началото на формирането на бъдещи въоръжени сили.

Вече има и теории, които може да са част и от пропагандна война, че това е част от план на ЦРУ и Турция за ислямизирането на България. Страната отдавна е известна като част от един от най-удобните маршрути за преминаване на бежанци.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 зала армеец

    6 2 Отговор
    Предлагам Динко за генерал. Аз съм първия доброволец. Ще правим комитети. Да живее България.

    Коментиран от #20, #23

  • 2 Батката

    4 3 Отговор
    Абе, който се е е.авал с нас винаги си го е получавал! Ще стане беля!!!
  • 3 toma por kulo

    4 3 Отговор
    tova e bomba s zakasnitel nqkoi si igraqt s tarpenieto na naroda balgarski I vsqko ne6to si ima tarpenie kato gledam taka 6te se vdigne nazionalizma ne samo v bg ami I v zqla izto4na evropa
  • 4 Д'Мин

    3 2 Отговор
    "Как да мислим за Одрин по различен начин от този за Солун и Кърджали? Как да приемем, че не са свързани Газиантеп и Алепо, Мардин и Асеки, Сиирт и Мосул? Възможно ли е да мислим различно за Газиантеп и Алепо, Ризе и Батуми, Бурса и Скопие? Ние не говорим за други светове, тези географски територии са парчета от нашата душа. Физически тези градове са в границите на други държави, но границите на сърцето ни са широки и обхващат и тях. "
    Част от реч на Ердоган!

    Коментиран от #5, #38

  • 5 Антихриста

    2 1 Отговор

    До коментар #4 от "Д'Мин":

    Срещу такивас ърдца и мисли като на Ердоган трябва само едно - Гуталакс! Пиеш, прекарваш половин час в нулите и ти излизат всички дивотии от тиквата.... Като излезеш си нов! :) Аз бих дал от това на всички екстремисти и кандидат такива. Ще ги оправи за норматив...сигурен съм. Аз също мислех да отида на дискотека в Петък, но като опитах от това два дена не мръднах от къщи... И терористите ще оправи...Сигурен съм... :)
  • 6 бате Владо

    0 4 Отговор
    След всичката патаклама и цялото клане дето ще настане Турция ще бъде ликвидирана като държава. Руснаците ще им видят сметката щото станаха много нагли и искат да възраждат османската империя. Ще разкажат играта на мръсния фес и на негово място ще сложат свои хора, ще дадат част от турските територии на България и Гърция, където също ще има проруски правителства. Изобщо по-голямата част от източна и централна Европа пак ще е под руско влияние, което ще е единственото спасение от ордите гаджалска паплач дето прииждат постоянно тука.

    Коментиран от #48

  • 7 Дани

    1 1 Отговор
    Защо сменихте заглавието ??? Настоявам за отговор? Пак ли ви натиснаха ? Росене ?

    Коментиран от #9

  • 8 кроко

    2 1 Отговор
    Ислямизацията не е започнала с навлизането на мюсюлмани. Тя започна преди и аз не знам колко години с разни малоуни изменения в закона за вероизповеданията, които позволяват на чужди държави да се бъркат в религгите у нас - говоря за Саудитска Арабия и Турция, на които не само им се позволява да строят джамии на поразия, ами и държавата въобще не контролира какво става в тези джамии и какви са проповедниците там. Въобще още преди ДПС да се докопа до властта, по съвет на новите ни западни приятели се работи за турските интереси и в ущърб на нашите. Тогава все още нямаше такава неоосманистка политика, а сега си имаме и втора турска партия, гаДОСТ която е също толкова евроатлантически ориентирана, колкото е и Ердоган.

    Коментиран от #28

  • 9 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #7 от "Дани":

    А какво е било?

    Коментиран от #10

  • 10 Палко

    1 3 Отговор

    До коментар #9 от "кроко":

    "ЦРУ и Турция ислямизират България?
  • 11 Гостът

    1 1 Отговор
    При възникване на въоръжен конфликт на дадена територия е нормално да има бягащи хора от войната, следващото нормално нещо е с решение на ООН да се изгради зона забранена за водене на бойни действия, разположена в непосредстена близост до конфликта, в която да се изградят лагери и да се подпомагат бедстващите хора до приключване на кризата. При неспазване на решението от която и да е страна международната общоност се вдига и поставя виновните на място. Защо при Сирийската криза не се постъпва по нормалния начин? Кой има интерес от разселване на мюсюлмани в християнски държави? Къде са международните организации. Защо ООН не си изпълнява функциите? Протестите на всички засегнати граждани трябва да се насочат именно към световните организации и към правителствата на държавите подклаждащи конфликта, а не към бедстващите хора.
  • 12 ЕТО ГО РЕЗУЛТАТА

    0 0 Отговор
    Това е резултата от разговорите на четири очи между Путин и Ердоган !
  • 13 ааааааааааа

    0 0 Отговор
    Кой, кой, кой е виновен бе Бойко?
  • 14 999

    0 1 Отговор
    Е затова не веднъж съм казал, че трябва да издигнем паметник на Тодор Живков, човека които мислеше за тази държава с години напред.По негово време имахме най добрата охранителна система на границите ни наречена " кльон " и пиле не можеше да прелети. Когато кандидатствахме за Евро–зоната ни принудиха да я премахнем ,дали не е било умишлено?

    Коментиран от #17, #21

  • 15 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    нова порция популиски щуротии.ислямизиране няма ,даже напротив.цели региони с мюсулманско население се отварят към светската страна на българия .идете в западните родопи и влезте в селата.за последните 25 години помаците са наи-бързо развиваща се група в българското общество по отношение образование .при турците е същото.тва че една група маргинални цигани са станали от евангелисти мюсулмани не значи нищо ,дори самите мюсулмани не ги приемат за такива.а да е план на цру е смешно та жалко.турция има своите геополитически интереси и желанието на ердоган е да са ислямизира страната ,но тва определено не е далавера за цру.

    Коментиран от #19, #24

  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #14 от "999":

    може да провериш при кои български държавник циганите и мюсулманите се увеличиха наи-много.после му издигаи паметник дето много мислил ,функция абсолютно непозната за правешкия хитрец!

    Коментиран от #32

  • 18 steve

    1 0 Отговор
    ЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯЯ. Някой почнал да се притеснява? Никой освен ние обикновените граждани НЕ се притеснява. Разберете го!!Т. Н. мутренски елит (разбирай политици, " бизнесмени", откровени престъпници) са далече от лъвов мост , Пиротска, Мария Луиза. Те гледат света от строго охранявани палати и бронирани коли. НЕ им пука за обикновения народ. Така, че народа, нищо добро не очаквай от тази "лайняна" пасмина. И още нещо, т. н. демокрация е създадена за да има на света управляем хаос. Събуди се, народе! А между другото, къде ли е Боян Расате??? А радикалните организации??? В дълбоката глуха линия наречена цензура. Или някой ще каже че няма такава?
  • 19 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 20 фикс

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "зала армеец":

    И аз съм да го избереч за дженерал! Тия сегашните ни лапат пари, а полза никаква нямаме от тях. Динко генерал, Трайчо президент, аз съветник по нац. сигурност, щото тия досегашните за чеп не стават ако ще две дипломи да имат, Магдалена Ташева шеф на парламентарната комисия, Баце - шеф на Фунбола в България - няма само да ринта с Бистришките я!, Сидероглу - министър на МВР, кака Кера от село - министър на земеделиято - тя прави чудни краставички и би застреляла всеки, който подпали гора... и т.н... Динко генерал! Слава!
  • 21 фикс

    1 1 Отговор

    До коментар #14 от "999":

    Каква система имало? Може на границата да беше кьолн, ала в службите беше ЦРУ.... Понеже при перестройката в Арсенал в Казанлък някоой тарикат и то от вътрешни хора издигна знвамето на САЩ..но го махнаха набързо. Аз също съм за по-демократичният сегашен модел но еврейчетата Солломон Пасси, Симеон Сакскобургготски и другата мейсънска мафия без да ни питат ни набиха в ЕС - това е световен глобалистки заговор, а не някаква демократична общност. И виждаш не ни питат - натрисат квоти не им дреме за мнението ни. Ето това е проблема - политиците ни на власт са чужди марионетки. И сега може да има ограда, защо не се направи 27 години? Защото не искат и крадат парите.... С калпав матрял на власт, народа гине....
  • 22 ддд

    0 1 Отговор
    сега има избори
    ако има кандидат дето не го кефят
    имигранти и други подобни
    май една ръчичка за него няма да навреди
    ако и така сме си добре
    може и по старому да я караме
    няма лошо
  • 23 Смех

    0 1 Отговор

    До коментар #1 от "зала армеец":

    Бройте и мен! На следващите избори, ако се кандидатира - отивам да гласувам! На тези ще проверя гъбите в гората как се развиват!

    Коментиран от #30

  • 24 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #15 от "стоян георгиев":

    Тролче поне няколко пъти си задавл тоя въпрос „защо му е на някой да иска да ни навреди?, глупости били и т.н. Обаче ти самият твърдиш.че Русия иска да ни навреди, да не говорим за доказателствата за намеренията на Германия и Англия към нас преди и след освобождението. Така, че запитай се кой има полза от всичко станалос нас като държава от 89 до сега.

    Коментиран от #37

  • 25 Смех

    2 0 Отговор
    Не е само България, а цяла Европа! Има "трудове" на Ердоган, в които казва, че ислямът отново ще завладее Европа не със силата на оръжието. Планът си продължава по един или друг начин, и понеже ние сме безволеви продажни подлоги на всеки ще капнем първи!
  • 26 Да ама не

    0 0 Отговор
    ПРЕДУПРЕЖДЕНИЯ на българката свръхфеномен Слава Севрюкова /1903- 1991г./ за съдбата на България: ” Ще дойде време населението в България силно да оредее. Мнозина ще я напуснат.” ”Страната ни ще е пред опасност от загуба на държавността. „Не мислете че земята ще е все българска. Някога значителен къс болезнено ще се изтръгне от живата й жилава плът. Югоизточната.” „Предстои наша територия да бъде” ПРЕДАДЕНА”!!! на Турция.
    „Докато Европа слисано умува какво да предприеме за осиротялата ни държава, някои политици ще бъдат съдени за поредната, може би най-страшна национална катастрофа. От този миг нататък властниците ще станат изключително внимателни към събитията в страната."
    „Рано или късно предстои обединение на славянството. България ще е разцвет на духовност.Нашият народ ще реализира докрай благородна месиянска роля към славяните. Това не е случайно – писменността на славянското племе преди повече от хилядолетие се яви при нас."
    „Българското племе никога, ама никога не ще бъде заличено от лицето на земята. Други народи, както ми се разкрива ще изчезнат, ние-не. Помнете- никога! ”Събудената мощ на духа на българина е голяма.”

    Коментиран от #31

  • 27 Лост

    1 0 Отговор
    България е определена за бежанския лагер на ЕС. Планът е тази територия да поеме 50% от мюсюлманското нашествие и нелегалните араби и африканци да останат тук завинаги. Всичко това се осъществява с прякото съучастие на ПРОДАЖНИ БЪЛГАРСКИ ПОЛИТИЦИ. Както е тръгнало може би след 10- тина години няма да има нужда от българоезични политици и затова с бясна скорост лапат всичко до което се докопат............
    ЩЕ ИМ ПОЗВОЛИМ ЛИ ДА УНИЩОЖАТ БЪЛГАРИЯ?
  • 28 Върви народе възродени

    0 1 Отговор

    До коментар #8 от "кроко":

    -В България има около 1 300 джамии, а към тях има образователни институции за обучение по ислям.
    -София, кв. Враждебна - функционира Висш ислямски институт,който е „малко” незаконен.
    - Варна,до ромския квартал "Максуда"- ислямско училище, в което се преподава ислямска религия. на арабски език (което е в противоречие с чл. 8, ал. 1 на ЗНП)
    - Пловдив - филиал на Анадолския университет, който не е акредитиран по съответния законен начин. Преподава ислямско богословие, без никакъв контрол върху учебните програми.
    -Легални и нелегални ислямски училища и пансиони за деца и ученици има, според публикации в българските медии, в много български градове и села: Пазарджик, Кърджали, Исперих, Велинград, Айтос, Крън, с. Билка – Бургаско, с. Делчево – Разградско и др.
    - Ежегодно се организират летни детски курсове за изучаване на Корана с обучение на арабски език.
    - Български деца са на обучение по ислям в Турция и в други ислямски страни.
    Прочети: ИСЛЯМИЗИРАНЕТО НА БЪЛГАРИЯ - http://www.budnaera.com/201603f/1603000590.html
  • 29 Върви народе възродени

    0 2 Отговор
    Това влиза в обучението по ислям и в изучаването на Корана от децата, юношите, младежите и възрастните хора у нас:
    “Не вземай за приятели юдеи и християни... Коли идолопоклонниците (немюсюлманите), където и да ги намериш... Побеждавай ги и приготвяй за всеки един от тях засада” (Сура 5:51; 9:5). „Не вземайте за ближни своите бащи и братя, ако са предпочели неверието” (9:23).
    “...Ще вселя Аз ужас в сърцата на неверниците.
    Бийте ги по вратовете, бийте ги по всички крайници!” Това е, защото се възпротивиха на Аллах и на Неговия Пратеник. А за който се възпротиви на Аллах и на Неговия Пратеник, Аллах е суров в наказанието.” (Сура 8:12-13). А в сурата „Нух” даже има молитва към Аллах: „Господи мой, не оставяй на земята нито един неверник!” (71:26)

    Коментиран от #49

  • 30 Да ама не

    0 0 Отговор

    До коментар #23 от "Смех":

    В гората вече няма гъби за проверка - само нелегални са останали ....
  • 31 нечовек

    0 1 Отговор

    До коментар #26 от "Да ама не":

    Не зная Севрюкова дали е права? Аз не съм екстрасенс. Но зная, че ми е писнало от лекета на постове да ми определят с простите си алчни тикви как да живея. И не само българи, ами и евреййчета, турци, цигани, араби, латини и всякакви тирани. И въобще няма за се замисля, да зарежа всичко останало ако ни эоткъснат териториите и да забравя доброто. Тогава ще превърна откъснатите територии в ледников период. И който ги откъсне.... Ще ходят в лед, кораби самолети пушки лазерни ще замръзват. Живота на агрессорите ще е смърти ад. Няма тогава да жаля ни растения н5и животни. Щом едно човнекоживотно върши неправди и сее ад и смъртк ще забравя доброто. Тогава не зная кой ще познае. но зная, че ще стане ад за много същества.... И няма да спра докато не измрат и последният от агрессорите.... И тук и навън... Десеттилетия съжалението към невинни животи - растения, животни хора ме спира да покажа на местните и чужди горделиви човечета, какво заслужават заради неправдите си. Но ще потроша много невинни и ме е страх. Но разсипят ли България и българите, тогава нищо няма да остане като страх в мен. Ще дойде ада и за тях които и да са. Аз няма какво да губя - човешкото ми тяло е ад за мен тук. А освободя ли се никойю не може да ме спре. Ако Турция не спре с антибългарските си мераци и откъсне с армия територия, ще унищожа цяла Турция и откъснатите територи физически. буквално те няма да съществуват. Ноа тяхно място ще е огромен океан. Матба!

    Коментиран от #50

  • 32 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #17 от "стоян георгиев":

    По времето на селянина от Правец, цялото население се беше увеличило. После мюсюлманите рязко намаляха с над 300 000 по време на голямата екскурзия, пак по негово време. Върнаха се по друго време, ти ще кажеш кое!

    Коментиран от #36

  • 33 1234

    0 2 Отговор
    Време е да мземаме пушките и да си оправим държавата,явно е,че тия управници ще я продадат.На крак българи да си спасяваме държавата,а после да накажем предателите!!!!
  • 34 1234

    0 2 Отговор
    Време е да вземаме пушките и да си оправим държавата,явно е,че тия управници ще я продадат.На крак българи да си спасяваме държавата,а после да накажем предателите!!!!

    Коментиран от #35

  • 35 фикс

    1 0 Отговор

    До коментар #34 от "1234":

    Ей, кой туй пушка ве? Ченгетата не дават да си купаме пушки. Затова я съм си купил метла силикон от 4.50 лева с дръжка. С нея ке тепам новата кандидат Мадър и Фадсър и Брадър на едро посто да ги сурвакам ако ми паднат. заради дедо и баба и тате и мама да ги сурвакам докато и кости не им останат .... И а ченге тръген да ги защитава и него ке рурвакам да им доде акъло на тия тиквменници да не пазят бандити, а да пазят хората! Ама то народ като народ ли е? Всеки се скрил в черупката си и гледа да лапне келепира и не му дреме за другия и за добро ли е? Как да сме народ като морала на повечето ора е кепав? Не, не ми треа пушка, я имам метла. И а правим стачка ке сурвакам политикс с нея. Ама то народ ли е бря? Стадо.
  • 36 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #32 от "Д'Мин":

    въпреки че си тръгнаха 300 хилди провери колко са били мюсулманите и циганите през 1989 година както в абсолютни цифри така и в пропорционални от населението.може да провериш и колко са били да речем 1950 година.иначе въпросните не са се връщали в никво друго време,те са си в турция в голямото си мнозинство.тези тук обаче хич не са малко въпреки че не са се върнали изгонените.

    Коментиран от #40

  • 37 стоян георгиев

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "кроко":

    та кои има бе кроки?все се питам и нямам отговор?що помагат на румъния да стане нормална страна,а нас ни мюсулманизират,циганизират,вземат ни златото и тока?отговори ми на този въпрос моля,след като ми отговориш с колко стотинки е по евтин бензина в австрия ?чакам.
  • 38 Патето Яки

    1 0 Отговор

    До коментар #4 от "Д'Мин":

    Това за Кържали са го измислили нашите журналя. Бай ти Ердо не е споменавал Кържали, съобщиха го по новините.

    Коментиран от #41

  • 39 име

    0 0 Отговор
    я пак-700 000 авантюристи и талибани? ще има война! и КОЙ реши това ? нашите "приятели" от ЕС ?
  • 40 Д'Мин

    1 0 Отговор

    До коментар #36 от "стоян георгиев":

    "Всеки шести в България - мюсюлманин
    България ще е много скоро една от 10-те европейски страни с най-много мюсюлмани. Това обяви центърът "Пю" във Вашингтон, който в първо по рода си изследване прогнозира, че до 2030 г. мюсюлманите ще се увеличат с над 30%."
    Това е от Дойче веле, айде сега млъкни малко!

    Коментиран от #47

  • 41 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #38 от "Патето Яки":

    Тракия е и Солун, и Ксанти, и Кърджали в България, Вардар, Скопие, Призрен в Косово, Сараево. Тракия е нашата жива история в Европа. Тя е нашият представител в този географски регион." Това е заявил турският премиер Реджеп Тайип Ердоган в предизборно изявление за местните избори в гр. Кешан.

    Думите му предизвикаха вълна от реакции на Балканите. Българското външно министерство също не закъсня да излезе с позиция. България е основана преди повече от 1300 г., има значително и трайно историческо, културно и духовно присъствие, наследство и традиции в Югоизточна Европа. Подобни изявления не допринасят за развитие на двустранния диалог, каза говорителят на МВнР."
    Това е част от негова реч през 2013г. Вижда се, че е имало реакция на Вн.М-во. Оттогава домсега го е казвал няколко пъти. В последната реч може да не го е казал или външния ни замазва положението.

    Коментиран от #44

  • 42 tost

    0 0 Отговор
    А бе къде са : Деса,конЯ,сТокатъра и сие,да защитят американските интереси в БГ.Само стоенчо,казва че това е руска пропаганда,както и вица за деня ,че руснаците са избили индианците в Америка .
  • 43 me be re

    0 0 Отговор
    Ловците ще спасят България !
    Че политиците е.а.а м...та на армията.
  • 44 Върви народе възродени

    0 0 Отговор

    До коментар #41 от "Д'Мин":

    На 08.11.2013г. в Брюксел ”Българските социалисти към европейския парламент” най-официално са поискали премахване на границите в нашата географска област „Тракия”, за да се създаде нов административен район в ЕС - някаква нова географска област наричана „Еврорегион Тракия” съставена с части от Турция, някаква регионална федерация с Турция. Идеята - нов район, отделен от България, който ще се ползва с преференции от ЕС за европомощи.

    Коментиран от #45, #46

  • 45 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #44 от "Върви народе възродени":

    В медиите беше тиражирана информация, че вие сте лансирали идеята да бъдат премахнати границите на географската област Тракия и тя да бъде обособена като административен район в Европейския съюз, който се простира на територията на три държави – България, Гърция и Турция. На мен лично ми звучи абсурдно. Така и никой не разбра истината.
    - И на мен ми звучи абсурдно. Но в последните седмици станахме свидетели на негативна кампания, изпълнена с омраза и неверни твърдения, насочени срещу Съюза на тракийските дружества в България, който беше обвинен, че ще „присъединява българската област Тракия към Турция”, „ще разпокъсва България” и т.н.
    Във връзка с опитите на определени среди да експлоатират патриотичните чувства на българите по непочтен начин, за сметка на тракийци, ръководствата на СТДБ и на Тракийския научен институт излязоха с официална позиция, която е публикувана на сайта на Съюза. Онези, които са искали да научат истината, са имали тази възможност и от официалната информация по повод на посещението на официална делегация на СТДБ в Брюксел, излъчена по БНТ и БНР.
    Ще си позволя да повторя факти, известни на всеки средноинтелигентен човек, претендиращ, че е гражданин на ЕС. Според официалното определение еврорегион е европейска форма за международна интеграция, базирана на основата на тясно сътрудничество между две или три териториални области, разположени в гранични райони на съседни държави в ЕС. Тези обединения се създават във връзка с конкретни п
  • 46 Д'Мин

    1 0 Отговор

    До коментар #44 от "Върви народе възродени":

    . Тези обединения се създават във връзка с конкретни проекти, по които всички участници използват общи средства.

    В момента в Европа действат над 60 еврорегиона, създадени през последните 60 години. България участва в 6 от тях:

    - Беласица – заедно с Гърция и Република Македония;

    - Черноморски – с Румъния;

    - Дунав 21 – с Румъния и Сърбия;

    - Юробалканс със Сърбия и Македония;

    - Места-Нестос – с Гърция;

    - Стара планина – със Сърбия.

    Уместно е да припомня, че в Асоциацията на европейските гранични региони е регистриран под № 181 Еврорегион полис-Тракия-кент-РАМ Тракия, който всъщност е въпросният еврорегион, съществуващ от няколко години.
  • 47 стоян георгиев

    0 1 Отговор

    До коментар #40 от "Д'Мин":

    тва е така ,но има причини за което.основната е липсата на българското семеиство и българското село и двете унищожени от другаря живков и компанията или по-скоро подменени с комунистическото село и комунистическото семеиство.малцинствата като по-капсуловани се запазиха по-добре в този процес на комунизация и сега берем плодовете демогравски.и вместо да плачете пробваите да имате деца поне две и се опитваите да ги гледате тук в българия.само че соцморала и натрупванията след падането на комунизма пречат много за размножаването.двудетния и еднодетния модел дето ни натиска води след себе си и бездетния.та ще се оправим като българина забрави за иеята как държавата ще му направи и гледа децата ,но за това се изискват възпитание и морал дето нашето общество към момента не притежава и за да не му изиграе друг мача ,е нетолерантно към бежанците или към другите въобще.едва ли в българия преди комунистите някои се е страхувал от бежанци и от това че ще завладеят демогравски страната .
  • 48 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 49 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 50 Този коментар е премахнат от модератор.

Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания