25 Октомври, 2016 07:45 1 888 6

Клинтън застрашава Асандж

  • джулиан асандж-
  • президент-
  • хилъри клинтън

Адвокатите му притеснени за неговата сигурност

„Ако Хилъри Клинтън спечели президентските избори в САЩ, опасността за Джулиан Асандж се увеличава.“ Това бе заявено от адвокатката на основателя на WikiLeaks Мелинда Тейлър, цитирана от РИА Новости.

Вече изтекоха информации, според които през 2010 г., докато е заемала поста на държавен секретар, Клинтън е предложила Асандж да бъде отстранен с дрон.

„Притеснително е да чуеш, че някой иска да премахне друг човек с дрон, дори това да е казано на шега. Това би било равносилно на извънсъдебна екзекуция. Фактът, че бивш държавен секретар е направил подобно предложение, показва, че опасността за моя клиент само расте“, заяви Тайлър. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 некойси

    0 0 Отговор
    Също така показва и от какви точно хора биват заемани такива високи постове.
    Ако Килъри стане президент ще направи всичко възможно да "отстрани" Асанж
  • 2 Иван

    0 0 Отговор
    За съжаление тя е по-малкото зло. Бърни Сандърс беше правилният за САЩ кандидат, но вътрешнопартийните им игри го отстраниха.. Всичко е по-добре от Тръмп.
  • 3 onq s konq

    0 0 Отговор
    Ако няма победител между двамата в Щатите,Митьо Пищова ще поеме временно длъжността.
  • 4 Киро

    0 0 Отговор
    Добър ден, някой да викне пастора да опее Джулиан Асанж!

    ХАХАХА

    Смейте ми се колко съм прост!
  • 5 тошибиян

    0 0 Отговор
    невъзможно е с дроон
  • 6 ДЕРМО КРАЦИЯ или завоалиран ФАШИЗЪМ

    0 0 Отговор
    На 23 Октомври 2016 внезапно почина основателя на Викиликс- Гавин Мак Фадиен а на 24 Октомври в Консулството на Русия в НюЙорк лично подава молба за незабавна виза и политическо убежище бившият директор на Клинтон Фондацията поради опасност за живота си. Що е ДЕМОКРАЦИЯ и не е ли тя завоалиран ФАШИЗЪМ ? Демокрацията е избор и контрол на адмистрацията от народа за да е в служба на народа. А Фашизъм е Корпорациите и Капиталът управляват правителството и администрацията т.е. "полицейско" управление на държавата където интереса на народа не съществува като грижа от държавата. Да си спомним и израза на Бойко: " и после ще искате да ви увеличавам пенсиите" . Не народа а каквото фашистите решат. В ЩАТИТЕ унищожават неудобните физически, а държавите чрез "цветни революции" и умерени опозиционери режейки главите на населението финансирани щедро от Запада и неговите ценности! Защо ни третират и колят като овце ли? Защото сме разединени! Та нали на фасадата на Народното Събрание пише на българки СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА! Защо ДПС е една за всички етнически мюсулмани а другите етности в 180 партии, където на всички избори каквито и Белота на ДПС е по-силно от която и да е теца на останалите! Магарета сме избрали защото сме по-зле и от овце. А овцата рано или късно завършва на ченгела където и снемат и руното! Грешка е да се легализира партия на етническа основа ГРЕШКА ! Нямаме ИДЕОЛОГИЯ за строеж на нов социален обществен строй след падането на социализма. В момент