Last news in Fakti

25 Октомври, 2016 13:33 2 178 1

"Мръсникът" Тръмп vs. "безмозъчната" Клинтън

  • хилари клинтън-
  • доналд тръмп-
  • джесика дрейк-
  • алексей зотев-
  • сащ

"Струва ми се, че за Клинтън работят хора от местните бордеи", пише известен блогър

"Мръсникът" Тръмп vs. "безмозъчната" Клинтън - 1
Снимки: БТА/АР

Отново ще ви занимавам с предизборната битка за Белия дом. Не исках, разбира се, да го правя, но най-абсурдните новини идват именно от САЩ, пише известният руски блогър Алексей Зотев.

В последно време ми се струва, че Хилари Клинтън включва в предизборния си щаб хора, които работят в местните бордеи, твърди Зотев.

Преди седмица Мадона обеща публично орален секс на всички, които гласуват за Клинтън. Това явно беше началото, защото в боя се включи и тежката артилерия.

"Мръсникът" Тръмп vs. "безмозъчната" Клинтън

На пресконференция в Лос Анджелис порнозвездата Джесика Дрейк обвини републиканеца Доналд Тръмп в сексуално посегателство. Преди 10 години милиардерът се запознал с актрисата, взел координатите й, а после я поканил на гости. Джесика не отказала и дори довела със себе си някои свои знаменити колежки. Много от тях сигурно и сега работят в щаба на Клинтън, разсъждава на глас Зотев.

„Той ни се нахвърли, започна да ни целува и прегръща без разрешение“, разказа Дрейк. Как този похотливец Тръмп е могъл дори да предположи, че може да се възползва от тези „целомъдрени и добродетелни жени“, задава логичен въпрос блогърът.

Има и още. Тръмп предложил на Дрейк 10 000 долара, за да се възползва от нейните умения и природни дадености. Помислете, пише Зотев, тази изключително порядъчна жена, която се е снимала в 350 филма и не помни дори 10% от своите сексуални партньори, отказала. Каква мерзост.

"Мръсникът" Тръмп vs. "безмозъчната" Клинтън

Не е ми за Джесика, аз говоря за цялата ситуация, пише Зотев. Ако бях американец, щях да гласувам за Тръмп само поради факта, че нито Хилъри, нито нейните поддръжници имат мозък.

Какво ли още са ни подготвили, пита Зотев. Сензационни изявления на служители в заведения за бързо хранене, които ще разкажат как Тръмп си плаща една Кока Кола, но изпива в бързината две?

Между другото потърсих снимка за публикуване на тази "добродетелна" жена Дрейк, но намерих само една, на която тя е облечена. Май видях достатъчно, завършва коментара си Зотев.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Картър

    0 0 Отговор
    Това не е Килъри, тя умря. Това е комедийната актриса Рене Зелуегар. Поне на света стана ясно, че евреите са превърнали повечето американци в напълно безмозъчни зомбита. С парите, медиите и черните си магии.