Last news in Fakti

25 Октомври, 2016 14:01 4 417 28

Русия унищожава цели държави с ново супер оръжие

  • русия-
  • оръжие-
  • ракета

Разкриха изображение на РС-28 “Самрат“

Строителното бюро „Макејев“ показа първи снимки на потенциалната нова руска супер термоядрена ракета РС-28 “Самрат“, съобщи Sputnik.

Ракетата е реакцията на Русия срещу планирания от САЩ противоракетен щит, който трябва да бъде издигнат над Европа.

Новото оръжие трябва да започне да се произвежда през 2018 г. „Самрат“ трябва да замени балистичните ракети и ракетните установки РС-36, които се произвеждат от 70-те години на миналия век.

Ракетата може да пренася до 10 тежки ядрени глави и 16 леки бойни глави. Възможна е и комбинация между бойни глави и противоракетни такива, като така ще се пробива отбраната на системи ПРО.


Възможно е инсталиране на свръхзвукови крилати ракети. Оръжието има обсег от 9 хиляди километра, като според някои експерт може да унищожи цели държави. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 бббббб

    0 0 Отговор
    Пък ние си имаме един самолет,който освен да унищожи пилота за друго не става.
  • 2 Kcaniba

    0 0 Отговор
    Сармат е вече тестван. Изстрелва ракетите си фактически от космоса...над стратосферата!!
    Такива ми руски партенки..
  • 3 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 4 Бай хой

    0 0 Отговор
    А видяхте ли от снимката как пуши? Няма и euro v.
  • 5 капитен

    0 0 Отговор
    тия освен оръжия друго не могат да направят!

    Коментиран от #9

  • 6 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "Бай Хей":

    Щото приказките за американците, дето слагат в Европа ПРО за да се бранят от севернокорейски ядрени балистични ракети, дето севернокорейците не е ясно въобще могат ли да закарат ракета до САЩ; или пък от иранско такова оръжие при положение, че Иран няма ядрено оръжие, сме ги чували мнго пъти. И на всички им е ясно че това е чст от система за ракетно нападение (не над Иран или Северна Корея), така че руснаците си правят и те тяхна за да могат да отвърнат на удара.
  • 7 Тревога

    0 0 Отговор
    Веднага ще намери пазар тази стока .Време е да потеглим за марс или още по на далеко щот все ще се намери някой не изтрезнял казак ,и че стане грешка .Тези хора най после да произвеждат и нещо за ядене бе ,имашли доверие на гладен гулак.пфууууу.

    Коментиран от #11

  • 8 Киро

    0 1 Отговор
    Тъпотии! Вместо да напрвят нещо полезно. Междугалактическа станция за отглеждане на хора в космоса....да има любов и плът на път за Марс и по-далече... те ще се избиват помежду си. Правете любов, секс!
  • 9 раптор

    1 1 Отговор

    До коментар #5 от "капитен":

    Нашите братя булгаристанците освен интриги, друго не могат да правят! И то пак в доста битови мащаби...

    Коментиран от #19

  • 10 слаба работа

    1 0 Отговор
    Ние пък имаме 240 тутманникав парламента, които ни унишожиха по-успешно от тази ракета. Само с една простотия на ден и ни разсипаха. А колко простотии ни родиха за 27 години само....? Чудо е, че още има българи и България. Ей сър Путин, моля ако стреляш насам, цели Боко Тиквата, Куневица, Мастан, Коколето, Гоце, Цуцка и останалата пасминна на власт! Ние нямаме думата.... Плийс! Ако стреляш ги мери в тиквите, но в чеанетата, понеже оттам нагоре явно всичко е насочено за да ни будалкат крадат лапат ип речат! Пак плийс! Пък ако не стреляш насам, те със сигурност ще ни довършат...
  • 11 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #7 от "Тревога":

    Ми те произвеждат ве козяче. Не си ли разбрал че са най големият износител на зърнени храни в света. Тази година изпревариха и фащ и канада. Докато говедарите се пробват да вържат Европа с договори хората действат. И то без войни и убийства.

    Коментиран от #12, #13

  • 12 onq s konq

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    Пак тъпи "байхойщини" за още по-тъпи русофилски глави!А манипулацията ти е елементарнаи ти я знаеш,но..."ако мине":)А истината е,че Русия е на първо място по износ на ПЩЕНИЦА ОТ ТАЯ КОДИНА,следвана от Канада и САЩ/трето място/,но НЕ И ПО ИЗНОС НА ЦАРЕВИЦА,КЪДЕТО САЩ СА БЕЗ КОНКУРЕНТИ!Ти обаче слагаш всичко в кюпа "зърнени храни".Виж са...няма лошо да се учиш да водиш "хибридна война",ама тва не е за такива като тебе,дето още си бършат сопола с ръкав-разбери го!

    Коментиран от #14

  • 13 Д'Мин

    1 1 Отговор

    До коментар #11 от "Бай хой":

    Русия е на четвърто място по производство на зърнени култури. Но и Катъра на е в час, на първо място е Китай. За справка, елементарната Уикипедия, ама за чифтокопитния и това е връх на интелектуалното ниво.
    1 Китай 483 679 700т.
    2 САЩ 419 810 449
    3 Индия 246 774 000
    4 Русия 95 079 470
    Канада е девета Мулев. Данните са от 30.052016г.

    Коментиран от #15, #16

  • 14 Бай хой

    1 1 Отговор

    До коментар #12 от "onq s konq":

    Конь, извинявай не съобразих че катърите се хранят с мамули. Моя грешка.

    А като знаем площите на Русия, и възможностите им е лесно да се предвиди на къде отиват нещата.

    Праха като шкембе у дувар говедарите на петролните пазари. Говедата само се набутаха с проучване и добив на шистови горива за трилиони долари. И след като цените паднаха крава бойс яде хурката. Остави това но ги награбиха и на най традиционните им пазари като тия на зърнени храни. И говедата миналия месец продадоха "Монсанто", туй ко ши кажи а конь. Рашките глътнаха азиатския пазар и говедата се опитват да вържат Европа със разни титипита и сетамета. Европейците не са прости като тиквата да нагъват гемеота.И краварите сега се мъчат да запалят чергата на целия свят че са пред тотален срив.
  • 15 tost

    0 2 Отговор

    До коментар #13 от "Д'Мин":

    Катъра е прав,че Русия е номер 1 по производсво на пшеница,а че той си пада по „кочана“ от американската царевица ,си е негов проблем.Дано да го ползва по правилния начин ;)
  • 16 onq s konq

    1 0 Отговор

    До коментар #13 от "Д'Мин":

    Четеш,ама не разбираш....сигурно защото диалога е много скоростен за тебе:)А хронологията е следната-Хой излъга че Русия е на първо място по пр-во на зърнени храни,аз му обясних че Русия е на първо място само по САМО ПО ПШЕНИЦАТА,А ПО ЦАРЕВИЦАТА САЩ СА НЕНАДМИНАТИ,ти вадиш неква статистика пак за "зърнени храни"-ами кажи го на бай ти Хой ,щото аз споменах САМО И ЕДИНСТВЕНО ЦАРЕВИЦА!Бе ти БЕЗ ОЧИЛА ли се опитваш да сричаш тука, след като знаеш че си недоскиф?!

    Коментиран от #17, #21

  • 17 Бай хой

    0 1 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Конь, що се обясняваш точно като деса? Инструктора ли е един или направо някой ви пише простотиите.
  • 18 Бай хой

    0 1 Отговор
    Роска ракетата се нарича "Сармат", няма да е лошо да поправиш статията. Вярно че в нета името е объркано в някои сайтове.
  • 19 кроко

    1 1 Отговор

    До коментар #9 от "раптор":

    Колко пъти да ти набивам в главата че си един обикновен балкански ганьо. Няма нужда да се цепиш от колектива. Същия си като американофилите, дето мислят САЩ за много велики и плюят по всичко българско, само че ти си тежък случай на ганьовщина е се правиш даже на руснак - марш в болницата барабар с тия, дето все комунизма им е виновен.
  • 20 Dimitris

    1 0 Отговор
    А бе вие докато си мерите царевиците, управляващата пасмина нареди изборите. Кво ще правим?
  • 21 Д'Мин

    0 0 Отговор

    До коментар #16 от "onq s konq":

    Ти наистина си имбецилен, какви зърнени храни? Това да не ти е "Зрънчо"? Правиш ли разлика между зърнени храни и зърнени култури?
    Публикувано във факти.бг: "-ами кажи го на бай ти Хой
    Коньо, точно към него ми е поста!

    Коментиран от #24

  • 22 СС ДИВИЗИЯ

    0 1 Отговор
    ТАЯ КОЧИНА РУСИЯ Е ЗАПЛАХА ЗА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ !!!ТРЯБВАШЕ ДА ОСТАВИМ ХИТЛЕР ДА СИ СВЪРШИ РАБОТАТА !!! АРМИЯТА НА ХИТЛЕР ГИ СМАЗВАШЕ И ПЛЕНЯВАШЕ ЦЕЛИ АРМИИ !!! ЗАПАДА ВМЕСТО ДА ПОМОГНЕ НА ХИТЛЕР ПОМОГНА НА ПОЛУЧОВЕЦИТЕ !!!

    Коментиран от #23, #25

  • 23 ****

    0 0 Отговор

    До коментар #22 от "СС ДИВИЗИЯ":

    Хайдееее, от диспансера пак са ги пуснали в домашна отпуска!
  • 24 onq s konq

    0 0 Отговор

    До коментар #21 от "Д'Мин":

    Понеже се опитваш да философстваш по пазликата между "зърнена храна " и "зърнена култура",бех те попитал как ще реагираш ако някой яде "зърнена храна" под формата на топъл още хляб с кюфтета,а за тебе остане да дъвчеш "култура" ?Аре сега ходи да питаш бацила кой от двамани е ембицила:)
  • 25 кроко

    1 0 Отговор

    До коментар #22 от "СС ДИВИЗИЯ":

    Шизо, отивай в Сирия да се биеш на страната на ИДИЛ срещу Русия.
  • 26 Пате

    0 0 Отговор
    Друго освен да се ругаете с коментарите и да се доказвате кой колко и за какво е пръв втори или трети, знаете ли? Всичко е относително, хора, нема само черно и бяло. Правете любов!!

    Коментиран от #27

  • 27 Трол

    0 0 Отговор

    До коментар #26 от "Пате":

    Сега като я свърших любоФта, може ли пак да почвам да се карам?
  • 28 койчо

    0 1 Отговор
    тия както са тръгнали ще се самоунищожат и няма да могат да унищожават други държави
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания