Last news in Fakti

26 Октомври, 2016 15:44 3 772 6

Италианците полудяха: Село се барикадира срещу бежанци

  • италия-
  • село-
  • бежанци

Истински бунт в Горино

Малка група бежанци са били принудени да напуснат италианско село, след като неговите жители блокираха пътя, за да попречат на влизането на имирганти, съобщи „Индипендънт“.

Инцидентът е станал в село Горино в Източна Италия. Местните власти получили информация, че 12 имигранти ще бъдат настанени в местен хостел. Повече от 200 местни жители блокираха пътя с кофи за боклук и дървени материали.

В селото има едва 200 жители, като се смята, че голяма част от протестиращите са дошли от съседния град Гор. Прогонени са били 12 жени, една, от които бременна. Те са били придружени от полицейски ескорт.

 

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 1 Отговор
    Луди са тия, дето си мислят че могат да интегрират милони мюсюлмани за няколко години и ги канят и гледат как да ги задържат тук. А нашите дупедавци, като тиквата и назначените от него циркаджии, са алчни за пари и ще гледат как да ни набута с още повече диви мюсюлмани. За него бежанците са като циганите - колкото повече, толкова повече пари от Европа за крадене.
  • 2 шшш

    0 1 Отговор
    никой не ще проблеми и цигани на соц.помощи..наготово и 30 евро за успех 3.5. Ни с нашите цигани не знаем какво да правим ,вече станаха 6 ромчета и 4 българчета в 1клас , оттук нататък Ужас ни чака ...ПАРАЗИТИ
  • 3 гхфхфхф

    0 1 Отговор
    Луди били, а? Дали те са лудите, или едни други...
  • 4 ооо

    0 1 Отговор
    Значи ,когато си активен и искаш да защитиш родното село от талибани и бъдещи проблеми - си луд , а тези били само 12 и една бремена ,временно ,а после ще станат милиони...таралеж в гащи ,кой ли измислил този план за да унищожи Европа...да му е-. ....... мръсна гад...
  • 5 гостт

    0 0 Отговор
    е***ти и хората е***ти и мъжете, голям страх голямо чудо, първо им бомбандираха и съсипаха държавата да им вземат нефта, сега не искат 12 жени да приемат....
  • 6 ТИКВОЧА

    0 0 Отговор
    КАКВО ПЛАЧЕТЕ БЕ КАТО ИМ ПОТЪВАТ ЛОДКИТЕ ТЕ ХОДЯТ И ГИ СПАСЯВАТ И С ОДЕАЛА ГИ ЗАГРЪЩАТ МИСЛЯ ЧЕ И ПО ЕДНА С..КА ЩЕ ИМ НАПРАВЯТ . АБЕ СПУКАИ ИМ ЛОДКАТА ДА ПРЕМРЪЗНАТ И ИМ Е... М...ТА АРАБСКА СЕГЕ СИ ГИ ГЛЕДАИТЕ.
Новини по държави: