Last news in Fakti

28 Октомври, 2016 08:27 1 334 0

Самолетът на Майк Пенс излезе от пистата на летище

  • майк пенс-
  • самолет-
  • пистата

Той е кандидат за вицепрезидент на САЩ

Самолетът на Майк Пенс излезе от пистата на летище - 1
Снимка: БТА/АP

Самолетът на кандидата за вицепрезидент на САЩ Майк Пенс е излязъл от пистата на летище в Ню Йорк по време на кацане, съобщи NBC.

Инцидентът е станал на летище „Ла Гуардия“. Пенс побърза да обяви пред журналисти, че никой на борда не е пострадал. Той е кандидат за вицепрезидент на Републиканската партия и е партньор на кандидата за президент Доналд Тръмп.

Тежкото приземяване на Boeing 737 е причинило затварянето на летището за период от един час. Пилотът е натиснал силно спирачката, като пътниците са усетили миризмата на горяща гума.

„Ние можехме да видим калта по предния прозорец“, заяви Пенс.

На борда на самолета е имало 37 пътници и 11-членен екипаж. Кандидатът за президент на Републиканската партия Доналд Тръмп вече заяви, че лично се е обадил на Майк Пенс. Пред свои привърженици, той заяви, че той е бил в сериозна опасност, но всичко с него е наред.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА