Last news in Fakti

28 Октомври, 2016 09:15 2 164 6

Няма прошка: Филипински кмет загина при кървава разправа с трафиканти

  • филипините-
  • трафиканти-
  • кмет

Поредна акция срещу престъпността във Филипините

Няма прошка: Филипински кмет загина при кървава разправа с трафиканти - 1
Снимка: БТА/AP

Филипинската полиция застреля кмета на област, по време на акция срещу трафика на наркотици, съобщи Life.ru.

Политикът вече беше вкаран в списъка на президента Родриго Дутерте, с политици, които са замесени в трафика на наркотици. Самсудин Димауком е кмет на града Дату. Той е бил част от група с още 9 човека. Те са открили стрелба по полицейски автомобили.

Това е станало на пропусквателен пункт в провинцията Котабато. В резултата на обратния огън, всички нападатели са били убити.

По-рано Димакуом се яви пред полицията и отрече обвиненията. Това е поредна акция от мащабната операция във Филипините срещу трафика на наркотици.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Хохи

    0 0 Отговор
    Браво!!!
    Требе и у България да ги подкарат цървулите жалки!!
  • 2 чичо Пешо

    0 0 Отговор
    това е показателно, че ако има воля, проблемите с престъпността могат да се разрешат. Абсурдно е в една толкова голяма като площ и население държава, уж не толкова цивилозована като западния свят и с такива традиции в корупцията да успяват да намират начини, пък при нас да минаваме "ние ги хващаме, те ги пускат". Абсурдно е след толкова години крадене и ощетяване на държавата (разбирай населението) по толкова параграфи, да няма нито един политик осъден за корупция. Жалка работа
  • 3 стоян георгиев

    0 0 Отговор
    в иран ги бесят във филипините ги разстрелват в чечня ги трепат и им вземат имуществото,но наркоманите и търговците на дрога стават все повече и повче в упоменатите места:)!

    Коментиран от #4, #5

  • 4 кроко

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Също като американската борба срещу талибаните и ИДИЛ, нали тролче?! С годинисе борят демократичните американци, а те увеличават! И като нашата демокрация - дойдоха за да свалят комунистите от власт, а пак комунисти са на власт, че и президенти стават! Чудна работа!

    Коментиран от #6

  • 5 999

    0 0 Отговор

    До коментар #3 от "стоян георгиев":

    Пак не си си взимала хапчетата.
  • 6 стоян георгиев

    0 0 Отговор

    До коментар #4 от "кроко":

    горе долу е така талибаните в българия не намаляват макар че намаляваме рязко като население,за това са виновни американците дето ни извадиха от комунизма и ни позволиха да пътуваме :),тва явно ти и компанията го отчитате като голям минус.друго си беше когато ни пазеха като в затвор с калашници и вишки та да си стоим тук ,а?
    що се отнася до талибаните ситуацията в близкия изток много прилича на тази в латинска америка преди 50 години и там ставаха много червените талибани и се силеха в чили,аржентина,бразилия,куба,никарагуа,боливия,салвадор...,но всичко кротна след последователната и безкомпромисна американска политика и днес болшинството от тези държави се развиват бързо и добре с демократични стандарти и ценности.
    и вместо да се правиш на умен ми разкажи за бензина ,къде в австиря е толкова евтин,а ?