Last news in Fakti

29 Октомври, 2016 09:48 1 846 1

Отменете изборите и ми дайте победата!

  • избори-
  • доналд тръмп-
  • сащ-
  • отмяна-
  • републиканци-
  • президентски избори

Пред свои поддръжници Тръмп заяви, че политиките на Клинтън са "много зле"

Отменете изборите и ми дайте победата! - 1
Снимка АП/БТА

Републиканският кандидат за президент на САЩ Доналд Тръмп заяви в четвъртък, че политиките на Хилъри Клинтън са "толкова зле", че изборите трябва да бъдат анулирани, а той да бъде обявен за победител, пише изданието Business Insider.

"Каква разлика това е. Точно си мислех, просто трябва да анулираме изборите и да ги дадем на Тръмп", заяви имотният магнат по време на кампанията си в Толедо, щата Охайо. "Какво имаме? Политиките ѝ са толкова зле."

Тръмп яростно разкритикува предложените от кандидата на демократите данъчни политики, твърдейки, че планът ѝ ще увеличи данъците за малкия бизнес.

Коментарите на Тръмп бяха изказани на предизборен митинг в щата Охайо, едно от критичните бойни полета, на което се води битката за гласовете на американците и където, според проучванията, Тръмп води с 1.1 пункта пред своя опонент.

В национален мащаб Тръмп изостава от Клинтън средно с 5.8 пункта.

През последните седмици републиканският кандидат не спира да мрънка относно, т.нар. от него "скалъпена" система на медиите и политическия елити, която има за цел да провали президентската му кандидатура.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    0 0 Отговор
    Не спирал да мрънка! Миленче, да ти имам джурналистическия език! Не мислиш ли че е по-редно да използваш „оплаква се”? В крайна сметка това не е махленски разговор. А и цялата ти статия е написана „много на ниво”.

    А Тръмп е прав - понеже е достатно богат и не подлижи на влияние и контрол от корпорациите, явно се чудят как да му очернят името с евтини медийни похвати. Лошото е че и хората са доволно прости и се хващат на номера.