Last news in Fakti

4 Декември, 2016 09:40 10 648 21

Жестоко убийство на студентка потресе Германия

  • германия-
  • студентка-
  • убийство-
  • жестоко-
  • афганистанец-
  • мигрант

Предполагаемият убиец e мигрант от Афганистан

Жестоко убийство на студентка потресе Германия - 1

Жестоко убийство на 19-годишна студентка потресе Германия. Мария Л. бе убита от 17-годишен мигрант от Афганистан. Той е заподозрян, че първо изнасилил студентката и след това я е пребил и убил, съобщиха от германската полиция и прокуратура на пресконференция в събота.

Според немските медии все още не е ясно дали същият афганистански мигрант е убиецът и на 27-годишната Йодерин Каролин Г., която намериха убита и изнасилена през ноември.

Трупът на Мария Л. Бе намерен на 16 октомври зад стадиона в град Фрайбург в коритото на река. Студентката по медицина се е връщала с колело от студентско парти.

Изследванията показват, че по тялото й са намери следи от боядисана мъжка коса. Предполагаемият убиец е заловен на 30 ноември. Охранителни камери са го засекли в района на убийството в нощта на 16 октомври. Той е с афганистански произход и през 2015 г. е пристигнал в Германия като мигрант.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 незнайко

    50 1 Отговор
    С това убийство, чашата на германците трябва вече да е преляла даже счупена. Какво още чака цяла Европа, а не изрине тези, които нямат право да живеят. Имаме много точна поговорка за това, когато розрешиш на едно дете да ти се качи на главата.
  • 2 вън талибаните

    57 2 Отговор
    Изроди са тия, нямам думи просто!!!. Айде мърши от НПО-та за защита на тия изроди, айде говорете сега оправдайте го тоя, може да кажете, че девойката е била виновна, защото е ходила на парти!!! Какво се чака още - да изнасилят и убият 1000 жени преди да ги спрете тези мангали първобитни. Незабавна екстрадиция приоритетно на афганистанците и след това всички останали!
  • 3 xxx

    49 2 Отговор
    Сега ще го накарат да напише 10 пъти - Повече няма да правя така!
  • 4 Novfurer

    19 3 Отговор
    Ne znam do koga shte se tolerirat takiva muslita istinata e che rasizma e kato ciganina prosto ne trqba da sashtestvuva
  • 5 Нафарфорий

    28 6 Отговор
    Европа вече почва да се осъзнава левичарските отрепки заедно с тези терористи трябва да бъдат пратени в бежански лагери, на които пише ARBEIT MACHT FREI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • 6 балканджи Йово

    43 4 Отговор
    Хамериканците ,саудитците и Ердоган ,пуснаха от затворите си всички криминални изверги и ги пратиха в Европа да изнасилват и убиват.
  • 7 Gost

    24 8 Отговор
    Трябва да пуснат още афганистанци, да приключат с тази толерастка държава.Те ще довършат това, което руснаците не успяха.

    Коментиран от #16

  • 8 НЕТЪРПИМКО

    35 1 Отговор
    Как немския народ не потърси отговорност от Меркел,която е в основата на случващото се в страна йм.
  • 9

    23 1 Отговор
    Виждате ли как от един човек зависи съдбата на милиони хора, и че не само българите сме Овце
  • 10 иии

    19 1 Отговор
    Убитото момичето работило в свободното си време в центъра за настаняване на такива ислямски изроди в Германия. Сигурно преди това ги посрещала с кукла или бисквити...Резултата е налице
  • 11 дем

    13 1 Отговор
    първо хелз. комитаджии, после външните и накрая вътрешните м...сти като се смажат като гниди, каквито са, тогава ще настъпи такава красива европа, че само си казвам "дано".
    първобитното си е, вари го, печи го - нищо цивилизовано няма да излезе от него. афганистанското животно било интегрирано от немско фрайбургско семейство...
    тпу!!!
  • 12 ГИЛЗА

    20 1 Отговор
    Сигурно това човекоподобно викало -алахакбар и после се похвалил пред своите приятели вярващи и четящи коран и най вече 5 пъти на ден се молят на своя господ. И после се чудят тези от ислямски държави защо не ги искат в Европа ,ами защото сте диваци...и такива ще останете ,стойте си в кочината и живейте по законите на шариата...
  • 13 ИПСИЛОН

    19 3 Отговор
    Нека глобалистката Меркел, Шойбле, Юнкер и останалите дадат пресконференция и някой от тях поеме отговорността и си направи сепууко! Така повелява Закона на честта. Който е внедрил враждебна личност и тя нанесе поражения на невинни е редно да заплати с живота си! При прабългарите бе така, при Якудза е така, при самураите е така, само в юдомейсънският свят виновните стават все по-богати и все по-на власт? ЗАЩО ли е така? Явто господ обича неправдите че търпи това? Хайде, нека някой глобалист заплатии с живота си, за тази невинно убита душа! Ако аз бях цар или властта щях да ги изправя до стената виновнитге и с по няколко куршума си плащат вината... Ала няма справедливо правосъдие в ЕС май?
  • 14 Ханс

    18 1 Отговор
    Цялата вина за подобни убийства и изнасилвания носи грозната бабичка Меркел,която допусна тези убийци в Германия и Европа.
    Жалко,че народа на Германия е заслепен и като че ли не вижда
    какво ги върши тази несретница!
  • 15 Върви народе възродени

    14 1 Отговор
    Случаите на изнасилвания и убийства са много повече, особено в Швеция, но почти всичко се прикрива.
    "Швеция изнасилената страна"http://bultimes.com/iznasilenata-shvetsiya/
    КОРЕНЪТ НА ВСИЧКО ТОВА Е В ИСЛЯМА! ЕВРОБЮРОКРАТИТЕ СА ПРОДАЖНИ И НЕ ПРИЗНАВАТ КЪДЕ Е ПРОБЛЕМА !!! ДОКОГА???
  • 16 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 17 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 18 БОБИ 62

    20 2 Отговор
    Когато чета такива новини нещо в мен ме кара да треперя и да искам МЪСТ....МЪСТ......и пак МЪСТ !!!!!!! Не искам и за миг да си помисля какво е изпитало горкото момиче / мир на праха и /, когато тоя изверг се е гаврил с нея и какво е в сърцата и душите на близките и !!!!!!!! Повярвайте ми аз съм милозлив човек и никога през живота си не съм наранявал или тормозил човек или животно но ............тия жалки твари бих трепал без да ми мигне окото и бих изпитал удоволствие от това !!!! Слепи сме !!! Глухи сме !!!! Време е да се събудим !!!!! Да живее БЪЛГАРИЯ и ПРАВОСЛАВИЕТО !!!!!
  • 19 сноу

    9 1 Отговор
    И на всичкото отгоре тая лигава камила Смъркалана пак се пръкна на тарабата за нов мандат..
  • 20 Лупи

    16 0 Отговор
    Убиецът на горкото момиче е Ангела Меркел!
    Съучастниците в убийството са тия дето ще я изберат сега отново да управлява!
  • 21 Гост

    7 0 Отговор
    Алооооооооооооу германците, вие нещо не схващате - тази паплач от Афганистан, която вие толерирате НЯМА НИЩО ОБЩО с вашите, нашите, а и всички цивилизовани ценности.. Те са свикнали там в тяхната помия да съществуват и никога, ама наистина НИКОГА няма да се цивилизоват и интегрират във вашето, а и европейското общество!!! Те са си и ще си останат такива!!! Затова, ако искате да запазите обществото си - ВСИЧКАТА СГАН - обратно откъдето изпълзя!!!
Новини по държави: