Last news in Fakti

16 Декември, 2016 10:17 2 167 6

Путин търси мир за Сирия

  • владимир путин-
  • мир-
  • сирия

Той започва активни преговори с Турция

Путин търси мир за Сирия - 1
Снимка: БТА/AP

Руският президент Владимир Путин заяви, че ще търси преговори за национално примирие в Сирия, съобщи „Росийская Газета“.

„Следващата стъпка за успокояване на ситуацията е да се постигне споразумение за пълно прекратяване на огъня в Сирия. Ние сме много активни в преговорите с представителите на въоръжената опозиция, както и с представителите на Турция.

Ние се договорихме с турския президент Реджеп Ердоган за преговори. Вероятно ще проведем такива в столицата на Казахстан – Астана. По отношение на политическото значения, Алепо е по-важно от Палмира. Случилото се в Палмира е резултат на некоординирани действия на международната коалиция, сирийските власти и Русия. Това ще се поправи“, заяви Путин.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 сербез путин

    1 10 Отговор
    Е другарю путин , от кога свободния свят ти набиваше в празната кратунка че умерената опозиция е фактор с който трябва Асадчо да се примири Но ти не та не -Асадчо та Асадчо !

    Май най на края омекна ???

    Коментиран от #2

  • 2 бати

    7 3 Отговор

    До коментар #1 от "сербез путин":

    Така и не разбрахме коя е тая "умерена" опозиция. Няколко години след началото на конфликта вече абсолютно всички са наясно как и защо се появи умерената опозиция и изобщо как започна всичко(и кой е виновен за това)Само много заблудени хора и платени драскачи продължават да пишат и настояват че Асад им бил виновен и че тия дето подпалиха гражданската война и вкараха терористи в Сирия са "от добрите". Тъй че айде нема нужда.

    Коментиран от #3

  • 3 сербез путин

    2 3 Отговор

    До коментар #2 от "бати":

    Ееее аман от не разбрали !!! Като не си разбрал кой ти е виновен ? Да си разбрал!!!

    Той путин разбра само ти не си !!!
  • 4 капиш

    6 1 Отговор
    Сър Путин, ето Ви едно практично решение, което ще прекрати конфликта до 3 месеца: пратете нашите родни депутати партийни лидери и бюджетни паразити да учат джихадистите, умерената опозиция и хората на Асад на "демокрация" и "права на човека"! Бас държа, че само в първия месец, хората на Асад ще емигрират, умерените бунтовници ще си продадат патлаците и ще станат от сектата на Свидетелите на Йехова, а джихадиститещ ес е запишат в Палмира Прайд и ще се нарекат дори обратни, само и само да получат социални от чичо Соросоиди и да вържат двата края, изнемогвайки от мизерия като нас. това би разрешило конфликта скоротечно ГАРАНТИРАНО ОТ ГРОБ - всички наши оправящи ни политикус... Опитайте и ще видите ефекта. не зная броя на населението в Сирия, но откакто Дръзки се навъртя в Либия, тя взе че се срина. Ние сме си сринати отдавна тук от нашите... Пратете Дръзки и ще емигрират и джихадисти и умерени и Асад. Гарантирано.
  • 5 Пнбашия

    0 0 Отговор
    Наврето като се прибраха от афганистан , опозицията обеси пионката на рашъните . Сега може да се повтори и в сирия това с Башарчо да за губи главата си . Всички знаем как завършват диктаторите .
  • 6 МИГ 29

    2 0 Отговор
    Ахахахаха всички лизаччи цвилииите сега! Яд ли ви е хахахах! Всички ще му лазите на ПУТИН в крачката и ще му целувате обувките!
Новини по държави:
Новини САЩ, Новини Великобритания, Новини Германия, Новини Италия, Новини Франция, Новини Испания, Новини Гърция, Новини Украйна, Новини Белгия, Новини Китай, Новини Сирия, Новини Сърбия, Новини Бразилия, Новини Австралия, Новини Япония, Новини Швейцария, Новини Северна Македония, Новини Турция, Новини Полша, Новини Румъния, Новини Иран (Ислямска Република), Новини Австрия, Новини Нидерландия, Новини Северна Корея, Новини Всички държави, Новини Унгария, Новини Канада, Новини Литва, Новини Индия, Новини Мексико, Новини Южна Корея, Новини Хърватия, Новини Норвегия, Новини Дания, Новини Финландия, Новини Ирландия, Новини Аржентина, Новини Дубай, Новини Португалия, Новини Словакия, Новини Беларус, Новини Латвия, Новини Естония, Новини Словения, Новини Чехия, Новини Швеция, Новини Ирак, Новини Афганистан, Новини Албания