Last news in Fakti

12 Февруари, 2017 14:55, обновена 12 Февруари, 2017 15:06 2 094 8

Силен вятър преобърна ТИР в САЩ (Видео)

  • тир-
  • сащ-
  • вятър-
  • преобърна-
  • уайоминг

Няма пострадали при инцидента

Силен вятър преобърна ТИР в САЩ (Видео) - 1

Силен вятър преобърна ТИР на магистрала в американския щат Уайоминг, сподели "Ей Би Си Нюз".

Машината пада в движение върху спрял встрани лек автомобил на полицейски патрул. Няколко екипа са изпратени на мястото на произшествието. Усложнените пътни условия са били причина за още няколко катастрофи в района. На моменти вятърът е надвишавал 140 километра в час.

Видеокадрите са заснети от камерата на друг автомобил на местните власти. Няма пострадали при инцидента.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 кроко

    6 2 Отговор
    Тира караше на аварийки! Шофьора е усещал нещо, но защо не е спрял, толкова ли много пари ще загуби ако закъснее и толкова ли му е труден живота че и в това среме да кара. А иначе ми направи впечатление че и двете коли не пуснаха десен мигач да отбият да помогнат. Хората са станали големи скотове, по целия свят. Колкото по-глобализирана една страна, толкова повече скотове.

    Коментиран от #3

  • 2 гост

    4 1 Отговор
    Крайно време е някои хора да осъзнаят , че транспорт с "тирове" , особенно на големи разстояния е най-глупавия и неефективен транспорт който съществува в момента . На разстояния над 2-3000 км. даже време не се печели , а за цената , вредите на пътищата и замърсяването да не говорим . С едно елементарно подобряване на организацията в жп транспорта тировете могат да изчезнат от магистралите само за 5-6 г. И не само трафика ще се облекчи поне три пъти , а и ремонтите ще паднат с още толкова , а цените за транспорт също . Ама те транспортните босове като видят още малко зор с тая липса на шофьори , сами ще се сетят
  • 3 ссс

    1 2 Отговор

    До коментар #1 от "кроко":

    Прав си тролик-кроки, я на тук виж още един скот от една друга глобализирана страна : https://www.youtube.com/watch?v=xXyHGBqySAA

    Коментиран от #5

  • 4 681 БЪЛГАРИЯ

    3 2 Отговор
    До Кроко . И в Русия хората са такива станали . Там татари , узбеки или таджики могат да ти помогнат ама руснаци НЕ ! Много пъти и поколата и по други работи никой не помага от руснаците те са си и СКОТОВЕ !!!
  • 5 кроко

    3 2 Отговор

    До коментар #3 от "ссс":

    Ти си болен мозък, както и 681 за който всеки друг е човек, освен руснака. Но е нормално, цялото ни здравеопазване е в батака, няма как в Карлуково да ви лекуват добре.

    Не само че не отварям дума конкретно в САЩ или Русия какви били хората, но и клипчето ти е неподходящо за това, което се опитваш да намекнеш.
    Къде се виждаше кола, която да подминава без да спира? Клипчето е снимано от рейс не от лек автомобил.

    Хайде пробвай пак!

    Коментиран от #6

  • 6 ссс

    1 3 Отговор

    До коментар #5 от "кроко":

    В Карлуково е само за русофили така, че фащай пътя, аз предпочитам да отмарям в Банско, Боровец..
  • 7 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.