Last news in Fakti

21 Март, 2017 00:00 2 373 0

Сър Майкъл Кейн: Дните ми са преброени (ВИДЕО)

  • майкъл кейн

Великият британски актьор води тежка битка с рака

Сър Майкъл Кейн: Дните ми са преброени (ВИДЕО) - 1
Снимка: Shutterstock

Актьорът Майкъл Кейн заяви пред британски медии, че дните му са преброени. 84-годишната филмова легенда страда от рак.

Кейн разказа пред в. „Сън“ за всички мерки, които взема, за да се опита да се противопостави на болестта. В момента здравословното му състояние се подобрява и той е успял да свали килограми. е Носителят на "Оскар" е спрял приемането на захар, сол и храни с глутен.

"Знам, че дните ми са преброени и това е най-големият ми страх“, заявява Кейн. „Трябваше да спра алкохола и винаги търся кое е най-доброто, което мога д направя срещу рака, така че да ям нещо или да направя нещо или пък да не направя нещо", твърди той.

Сър Майкъл Кейн: Дните ми са преброени (ВИДЕО)

"Вероятно ще припадна, докато ви говоря, но знаете ли, свалих 13 кг, само защото исках да видя внуците си. Те са близнаци на 6 и момче на 7. Искам да ги направя 17 заради момчето. Шакира, 70-годишната съпруга на актьора, е плътно до него и му е помогнала много да се отърве от навика си да пие.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

Новини по държави: