Last news in Fakti

25 Ноември, 2011 18:25 2 013 3

240-килограмова германка роди бебе 6 кг.

Новороденото ще носи името Джихад

240-килограмова германка роди бебе 6 кг. - 1
Снимка: БГНЕС

Берлинската болница „Шарите“ съобщи за раждането по естествен път на 6-килограмово бебе, което е 14-то дете на 40-годишната майка, тежаща 240 кг. Новороденото е кръстено Джихад, пише БГНЕС.

„Според нашите проучвания в Германия досега не се е раждало такова голямо бебе без цезарово сечение", съобщи в комюнике на болницата д-р Волфганг Хенрих, завеждащ родилното отделение. За сравнение средното тегло на новородените е 3,5 кг.

Макар да е болна от диабет, майката Елфи И.,не се отказва от сладкишите и има голяма вероятност бебето да стане затлъстяло дете, посочва болницата. Трима от братята и сестрите на Джихад са тежали при раждането повече от 5 кг.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Св.Валентин

    0 0 Отговор
    Най-напред ,каква германка е , като е кръстила детето си джихат!?!Сигурно е циганка,арабка или от тоя сой.Второ,за 240 килограма,и 60 килограма да беше детето, не е много!
  • 2 хи-хи-хи

    0 0 Отговор
    германката елфи и-ХА-ХА-ХА-ХА-ХА
  • 3 papagal

    0 0 Отговор
    e.ati bidona...djihad-tova samo nqkoi musulmanin go e pravil