Last news in Fakti

20 Май, 2017 06:31 1 945 7

Джони Деп: Искам да играя "пикльото" Тръмп (ВИДЕО)

  • джони деп-
  • алек болдуин-
  • saturday night live-
  • доналд тръмп-
  • холивуд

Не става въпрос за филм, а за популярното американско телевизионно шоу Saturday Night Live

Джони Деп: Искам да играя "пикльото" Тръмп (ВИДЕО) - 1
Снимка: БТА/АР

Холивудската икона Джони Деп изяви желанието си да изиграе президента на САЩ Доналд Тръмп. Не става въпрос за нов филм, а за популярното американско телевизионно шоу Saturday Night Live.

В момента ролята на Тръмп в ефира изпълнява друг популярен актьор Алек Болдуин. Джони похвали своя колега за отличната работа до момента и призна, че той ще трябва само да го копира, пише в. „Дейли мейл“.

Деп е един от най-яростните критици на Тръмп още от деня, в който милиардерът се кандидатира за президент. Преди време актьорът нарече републиканеца „пикльо“ в публична реч пред студенти в популярен университет.

Алек Болдуин се появява в предаването с пародии на Тръмп и обкръжението му почти всяка седмица. Неговите изяви винаги са изпълнени с критики към президентската администрация. Самият Тръмп коментира шоуто по обичайния си безцеремонен начин, определяйки ролята на Алек като „несмешна".

Самият Болдуин призна, че няма планове да участва в шоуто за по-дълго време. Според актьора президентът и най-близките му сътрудници реагират на всичко това с прекалена злоба, а не като истински спортсмени с чувство за хумор.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 2 00000

    8 8 Отговор
    Джони Пед цял живот е играл пиклювци
  • 3 Пацо

    7 6 Отговор
    Много ще му отива на Деп да играе пикльо-той самият е такъв...
  • 4 Хей

    4 6 Отговор
    Да играе пиклата Хилари или глупчото Деп.
  • 5 Ироничен

    0 2 Отговор
    Някои не могат да губят. Изборите минаха, чакайте.
    А Чък Норис спечели отново.
  • 6 Кака Гинка

    1 1 Отговор
    Деп е талантлив актьор,но изглежда му липсват първите седем,че и повече години.Всеки си има предпочитания,но не може да си публична личност и да говориш каквото ти дойде на ума.Същото важи за Мадона и още куп други набедени за звезди.Това само показва колко ниско е културното ниво на тъй наречения културен елит.Едно е да кажеш: "не го харесвам и не искам той да ми е президент" и съвсем друго - да ругаеш като пиян хамалин...
  • 7 turgo

    0 2 Отговор
    че американците са най -великата нация на свтета това е безспорно.че демокрацията трябва да търпи извращения това е безспорно.когато си силен и велик когато всичко ти е наред тогава можеш и трябва да даваш акъл на по -простите по-бедните по-комунистически настроени държави като нас а не само като нас вообще в целия свят.комунистите от кремъл загубиха воината по всички фронтове нито икономически нито стратегически нито териториалноно,нито финансово пълен погром на комунистическата идея където щяхме да лепим доларите като тапети в холовете си.но хитрите комуняги от всички страни на сив добре изтъргуваха сдаването на комунистическия фронт. достъп до всички точки на света ,офшорни сметки пълни с стотици милиарди долари непроследими от никого.имоти по целия свят и безгранична власт по родните държави- разбирай бившия източен блок.имало русофили но имало и русофоби и двата контингента са пълни гладници, защото парите са твърдо в бсп , слагат ни или царя или рязания или оня да не го споменавам какък е но мангите вече 27 години отдавна са раздадени на големите в играта от дс офшорни компании милиарди долари и вечна власт.как се кара мерцедес s класа за 250 000 лева като си на заплата от 1200 лева но всички мълчат защото наведената глава сабя не е сече.слави кряка но и на него могат да му сложат сапчето и да почне да пее само народни песни иначе глад или под ножа.от повече от 100 годни ние не сме суверенна държава а просто сме губерния на русия.остава алтернатива