26 Май, 2017 20:25 3 104 4

Тръмп не се церемони и на срещата на Г-7

  • доналд тръмп-
  • среща-
  • г-7

Той отказва компромис по няколко централни теми

Тръмп не се церемони и на срещата на Г-7 - 1
Снимка: БТА/АP

Лидерите от Г-7 се договориха за предприемането на нови действия срещу тероризма, съобщи Би Би Си.

Те водят разговори в италианския град Таормина. Въпреки всичко изглежда, че президентът на САЩ Доналд Тръмп не е склонен да постигне съгласие със своите колеги относно въпроси като климатичните изменения, търговията и имиграцията.

Според британски медии той отхвърлил декларацията, в която се признават правата на бежанците и се описва техния принос. Заради това и е възможно срещата да завърши с кратко комюнике.

Според източници, близки до срещата, в момента участниците в нея са по-ангажирани да създават лични контакти, от колкото да наблегнат върху финалната декларация.

Четирима от тях присъстват на конференцията за първи път, като това са Доналд Тръмп, президентът на Франция Еманюел Макрон, британският премиер Тереза Мей и италианският премиер Паоло Джентилони.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 гост

    29 1 Отговор
    ..."декларацията, в която се признават правата на бежанците и се описва техния принос"... Какви права, какви 5 лева. Като ни спретнат 1-2 атентата, ще забравим за тия измишльотини :)
    Освен, ако на управляващите не са им платили да ни затрият. Но защо се съмняваме? По-скоро трябва да сме сигурни, че планът за унищожаване на българите е в действие. Както и този, за унищожаване на православието. И ще дремем ли? Ще чакаме ли като ягнета да ни ликвидират?..
  • 2 ЕБ ТИ лидерите

    11 5 Отговор
    Четирима присъстват на конференцията за първи път, това са Доналд Тръмп, Макрон, Тереза Мей .............. Е..ТИ тройката която ще решава политическата ситуация на световно ниво, Макрончето какво ли ще каже !!???!!!
  • 3 ГЕРБ

    5 11 Отговор
    Само Тръмп!!!!!
  • 4 Фалшиви новини

    3 1 Отговор
    бежанци мюсюлмани имат принос в Европа , например в Манчестер преди няколко дена .Поне ТРЪМП не шикалкави , а казва и действа-не иска тези изроди ,които убиват жени и деца в своята страна..Е разбира се не всички са терористи ,но всички терористи са мюсюлмани ,защо ли? Последна новина от Египет как ислямисти унищожават местните християне , и после убийци идват и искат убежище...Изроди...ЗА КАКЪВ ПРИНОС ГОВОРИМ ...
Новини по държави: