Last news in Fakti

3 Септември, 2012 21:58 21 623 38

Мадагаскарски селяни убиха близо 100 крадци на добитък

  • мадагаскар-
  • убиха-
  • крадци
Мадагаскарски селяни убиха близо 100 крадци на добитък - 1
Мадагаскар

Мадагаскарски селяни избиха за две последователни нощи близо 100 крадци на добитък, предаде Франс прес, цитирана от bTV.

Първата засада е била устроена в нощта на петък срещу събота. Група селяни, въоръжени с камъни, копия и ловни пушки, пресрещнали група от 67 крадци на едър рогат добитък от вида зебу и ги избили.

На следващата нощ засадата се повтаря. Убити са още 23 крадци на добитък в Еманомбо, в южната част на страната.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 караджата

    25 0 Отговор
    на това му се казва "защита на частната собственост", и нас ни трябва приблизително подобен способ за справяне с набезите на роми цигани и други подобни индианско-племенни общности опустошаващи като рояци скакалци всичко през което преминат и докопат.
  • 2 nemo 84

    14 0 Отговор
    bravo samo taka
  • 3 comment

    17 0 Отговор
    В Анимационна Република България законът повелява, че потърпевшият има правото единствено и само да отговори със средства и сила, не превишаващи силата и средствата на нападателите. Това автоматично означава, че ако апашът влезе у Вас и си хареса да речем лаптопа, но не Ви посегне физически, Вие нямате право да се опитвате да го възпрете. Ако все пак се опитате, се превръщате автоматично в престъпник и апашът Ви осъжда по бързата процедура за посегателство над личността. Това, че е взел Вашата собственост винаги оправдава с това, че Вие сте му я предоставили за безвъзмездно ползване, което няма как да оборите пред никой български съд. Ако и това не е безумно законодателство!!!

    Коментиран от #18

  • 4 comment

    19 1 Отговор
    И ако да речем апашът е насочил към главата Ви огнестрелно оръжие, вие трябва да изчакате първо той да стреля и чак тогава Вие с пръснатия си череп да отвърнете. Ако стреляте преди него законът вменява престъпност в действията Ви.
  • 5 zсссс

    11 0 Отговор
    Това драги българи се казва резултат, резултат от съвместна работа на населението, т.е. ако Вие не се хванете да си свършите работата - няма кой, тези зад бюрата гледат само пачката, боли ги члена за Вас.

    Бъдете единни и със силна воля!
    Успех
  • 6 кик

    10 0 Отговор
    те така се прави
  • 7 Иван Белев

    8 0 Отговор
    яко
  • 8 ГОСТ

    8 1 Отговор
    И в България така ще стане...след като полицаите ти казват "ами нищо неможем да направим" "да сте си пазили вещите" ...
  • 9 XXX

    12 0 Отговор
    Трябва да приложим и у нас този вариант. Тогава ще намалеят обирите, пък може и циганите да намалеят.
  • 10 Лютфи

    11 0 Отговор
    Аферим! Машалла! Евалла...........
  • 11 Михаил Михайлов

    9 0 Отговор
    А в Бг. ако избием крадците трябва да изчезнем като държава ,но лошото е ,според нашият съд ,че крадците имат повече права от ограбените и като си платят ги пускат а обраният излиза виновен ,че не си е обезопасил дома с 5 ключалки ,6 резета и н броя катинари ,а и защо седи в къщи точно тогава А!!!!!!!
  • 12 Куромагомедов

    8 0 Отговор
    Така се прави. На зла круша-зъл пръЧ. Един изстрел в коляното спестява три часа нравоучителни беседи. Воала.
  • 13 Ninja

    3 1 Отговор
    и аз така казвам, ама полицаите не са съгласни, щото ще останат без работа :D :D :D
  • 14 Браво

    5 0 Отговор
    Браво, това е оправията, явно демокрацията по нашенски не работи!
  • 15 ташунко

    4 1 Отговор
    НАЛИ СЕ СЕЩАТЕ , ЧЕ АКО СЕ ОРГАНИЗИРАМЕ ПО ПОДОБЕН НАЧИН ПОНЕ ДВЕ ТРЕТИ ЩЕ ИЗТИЧКАТ В ПОЛИЦИЯТА ДА ИЗПЕЯТ КАКВО СЕ ГОТВИ НА ПОЛИЦЕЙСКИЯ БИЗНЕС!!!
  • 16 Бай Спас

    4 0 Отговор
    Ашколсун! Така се прави! Я да видим сега, някой от 100-те апаши как ще подаде жалба в съда, и ще съди (ако беше в БГ даже и ще осъди!!!) селяните, които са си защитавали стадата!!! Тази и подобни статии трябва да се печата ежедневно във БГ-вестниците, та дано народецът ни проумее, че сам трябва да се справи с крадците в милата ни татковина. И да действа по същия начин. С камъне и дървье, трошиш му кратуната, и хич не питаш ни полиция, ни съд. Държавата не ни е майка, тя даже не ни е мащеха. Чиновникът хич не го интересува, че обикновеният човечец страда. БГ-законите са направени така, че да страдат потърпевшите. Явно, ако не се справиш сам, ще бъдеш винаги ощетен. Циганите правят каквото си поискат, българите ги хранят. До кога ли???...
  • 17 Булгаристанец

    5 0 Отговор
    В България крадците бият полицайте /справка Бяла слатина/, самите те нямат права, че какво остава да пазят гражданите. Ако това беше се случило в USA и понякакъв начин не бяха застреляни крадците щяха да бъдат показани във вечерните новини с влязли в сила присъди. Ако полицай в Булгаристан бие крадец при самозащита то него ше го покажат по телевизията с уволнен и осъден.
  • 18 aha

    1 1 Отговор

    До коментар #3 от "comment":

    ne e bezumno!!!trqbva da ima prestypnost za da se ot4ita nqkva deinost ot policiqta/daje vesko m. im izpq pesen/,da ima rabota za advokati,sydii i o6te kup bezdelnici ...

    Коментиран от #20

  • 19 Валерий Черналиев

    1 0 Отговор
    Само тъй......... " първи по време, първи по право " ........ Старо като света правило. Винаги трябва да си "ПЪРВИ".
  • 20 comment

    0 1 Отговор

    До коментар #18 от "aha":

    Да де, ама Веско ти Маринов си е объркал малко текста, трябва да е не "Родната полиция ни пази", а "Родната полиция ни Гази".
  • 21 бен тен

    3 0 Отговор
    Е така се прави
  • 22 Човеколюбец

    3 0 Отговор
    Това е добра практика за приложение в нашите изстрадали от ман...ските кражби селца.
  • 23 ocman

    0 0 Отговор
    внм
  • 24 ОСМАН

    1 6 Отговор
    защо все със циганите се заяждате и оправдавате погледнете колко хотели имат циганите и дали карат лъскави коли като вас българите предатели такива сигорно циганин е предал Левски а какво ще кажете май тези които ви е.....са ви хубави за вас само ДОГАН тои ще оправи тази предателска държава.

    Коментиран от #28, #34, #35, #38

  • 25 онбашията

    3 0 Отговор
    така се прави, а не като тука оправдания "ама тя държавата нищо не прави". или си мислите че в мадагаскар убиването на крадци е разрешено? нищо подобно, и там държавата "защитава" крадците, но там авно има хора с топки за разлика от тука
  • 26 kaliopa

    0 0 Отговор
    Какво предвижда съдебната система в Мадагаскар за подобно деяние - убийство на крадци, посегнали на частна собственост?
  • 27 калабоец

    3 0 Отговор
    Да дойдат и у нас , че си имаме 240 . така и така имат опит , дано да го приложат в България ?
  • 28 до осман

    5 0 Отговор

    До коментар #24 от "ОСМАН":

    Османчо,ами цар киро ,кво кара ве.87 процента от циганите не работят.Ама кво да работят. Кво могат да правят . Нация неподлежаща на развитие.Ми учете малко ве,че както е тръгнало след 20-30 години ,българите ще са малцинство.И тогава вие ще трябва да ги храните,да им плащате тока ,водата.И ко ша прайм тогава.
  • 29 Жоро

    2 0 Отговор
    Браво на селяните :селям: им правя.Само така.........
  • 30 Гост на гости

    2 0 Отговор
    Османе, да те питам четири неща:
    Първо - Откъде циганите имат палати?
    Отговор - Крадат и никой нищо не може да има каже, водят се за малцинство. (Значи аком...ла не си плати тока е малцинство, ако аз не го платя съм престъпник - дискриминация, в моя полза)
    Второ - Ти да си видял някога циганин в учебен автомобил?
    Отговор - Няма и да видиш, те не знаят какво е това. Сам си прецени дали тези имат шофьорски книжки, или ако имат - дали са легални, а?
    Другите ми два въпроса са:
    Накъде е заминал цирка и защо са те оставили?
    Отговор: Не аз, ами и ти самия не го знаеш.
  • 31 az koi drug

    0 0 Отговор
    DA GI PITA CHOVEK
  • 32 boko4elini

    0 0 Отговор
    bravooo...!!!
  • 33 Иван Иванов

    0 0 Отговор
    Така трябва и в Бг.
  • 34 БългаринА

    1 0 Отговор

    До коментар #24 от "ОСМАН":

    Да бе, да .......Видяхме Доган какво оправи ....Той не е приятел......Той е един прост циганин въздигнат от много по умни хора от него просто смешна пионка която в най-скоро време ще бъде заменена .......а що се отнася за Левски и за кой - кого е нае....ал мисля , че не си ти човека да коментира тия неща......Ако изобщо имаш някаква история и знаеш от къде си се пръкнал ти и майка ти и баща ти, първо НАУЧИ ТОВА и тогава коментирай ;)
  • 35 Иван Белев

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ОСМАН":

    добре бе Османе, що се ядосваш. ти може да си едно от малкото изключение цигани, които работят ,плащат данъци, не крадат, и т.н. ще ти разкажа един виц.... малко циганче пита татко си
    - тате какво е това демокрация?
    бащата манго казва
    - това тате е да не работим, да не плащаме нищо и да си живеем. законите за нас не важат. българите да бачкат и да плащат и за нас... ето това сине е демокрация
    малкото цигане пита
    -тате, тате , ама те не се ли сърдят бе тате, че така правим?
    дъртия м...л отговаря
    -това тате, вече се нарича расизъм....
    чаткаш ли оси?
  • 36 comment

    0 0 Отговор
    Според исторически източници не тюрките са опожарявали и безчинствали при превземането на полуострова, това са правели циганските племена, които са опосквали всичко по пътя си, вървейки след войската.
  • 37 аз-

    0 0 Отговор
    Абе защо обръщате внимание толкова на това мързеливо племе . Не стига че им плащаме помощите и сметките а и при това имат думата да приказват.
  • 38 П.Драганов

    0 0 Отговор

    До коментар #24 от "ОСМАН":

    Ей , живееш на Българска територия! Вас, ако ви нямаше, ние нямаше да сме на това дередже.