Last news in Fakti

26 Октомври, 2012 08:59 25 087 30

Извънземните идват през ноември

  • преглед-
  • печата

Преглед на печата

Извънземните идват през ноември, сензационно съобщава "Новинар"

Зелени човечета ще нападнат Земята през ноември.

Три гигантски кораба са тръгнали към нашата планетата, твърдят учените от организацията SETI (Търсене на извънземен разум).

Най-големият кораб е широк 322 километра. Другите два са с по-малки размери, твърдят уфолозите. Три подобни гигантски кораба са кацали в Китай и Индонезийско море през ноември 2011 г. Те са идентифицирани като извънземни космически кораби от планета Gootan.

Според SETI извънземните от Gootan са били засечени от система за търсене HAARP, базирана в Аляска.

 

Процесите срещу властта - в сляпа улица, съобщава "Труд"

Защо делата срещу хора от властта се влачат, криволичат напред-назад по пътищата на правораздаването и стигат до сляпа улица накрая? Защото е мърлява работата на магистратите. И неслучайно е така.

Усърдната дейност на следователя, прокурора и съдията му носи само врагове, неприятности и опасности в безредието на държавата. Обратно - бездействието не довежда до никакви лоши последици за него. Той е недосегаем - независим, несменяем и с имунитет. Може даже и да бъде повишен. Примери - колкото щеш...

Шефовете на съдебната система не разполагат с инструменти да мотивират магистратите за работа, но престъпният свят намира начини за това. Колко жалко!

Но все пак е рано за големците, погазили закона, да се радват. Бивш главен прокурор обичаше да казва: "Следите остават, господа.", припомня "Труд" и разглежда няколко от делата срещу министри, които така и не стигат до никъде.


Автоимунно заболяване помага в борбата с рака, съобщава "24 часа"

Антитела на автоимунното заболяване лупус, които обикновено атакуват здравите клетки в организма на човека, въздействат на новообразувания и ги правят по-податливи на химиотерапия, установи ново изследване, публикувано в сп. "Сайънс транзишънъл медсин".

Екипът от университета "Йейл" успял за първи път да покаже как могат да бъдат използвани тези антитела в борбата с рака. Дори без помощта на химио- или лъчетерапия те убивали клекти в тумори на гърдата, яйчниците или простатата. Това обяснявало и малкия процент на този вид онкологични заболявания при хора с автоимунни проблеми.

Двойкаджиите без кредит за висше, акцентира "Стандарт"

Студентите и докторантите, които кръшкат от лекции или не могат да си вземат изпитите, за да се запишат в следващия семестър, няма да могат да ползват евтин кредит за следването си. Това гласят промени в Закона за кредитиране на студенти и докторанти, предложени от Асоциацията на банките в България и публикувани за обществено обсъждане.

Според промените само действащите кандидат-висшисти и научни работници имат право на кредит при облекчени условия. Това означава, че за да се изучат назаем, те трябва да посещават редовно лекциите и упражненията си и да взимат дейно участие в учебния процес. Ако прекъснат, кредитът им моментално става изискуем. Досега правилата бяха по-леки и кредитът можеше да се ползва до два семестъра след като младежът е напуснал университета. Студентите, които са теглили кредит, но след това са се прехвърлили в задочна, вечерна или дистанционна форма на обучение, също ще трябва веднага да върнат заема на трезора, от който са го теглили.

„Детските влогове без десятък” е водещата новина на вестник „Монитор”.
В нея се споменава, че лихвите от детските влогове няма да се облагат с новия данък от 10%. Това е обявил зам.-министърът на финансите Владислав Горанов при обсъждането на поправките в Закона за ДДС в парламента.

„СИК и ВИС убиха сина ми”, казва бащата на Илия Павлов -Павел Найденов в специално интервю за „Телеграф”.
Той разкрива как бившият шеф на „Мултигруп” спечелил първия си милион от търговия със скрап и впоследствие изградил империята си. Споделя още много лични откровения като това, че редовно се чува със снаха си Дарина и се радва на връзката й с бившия италиански премиер Силвио Берлускони.
 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 АБСУРДИСТАН

    1 0 Отговор
    БОЛИ МЕ ФАРА
  • 2 ХХХ

    1 0 Отговор
    Каквото има и трябва да става, да става. Това е.
    От тази статия единствено знам, че HAARP съществува. Другото до колко е реално не знам, но не е невъзможно.
  • 3 гост

    1 1 Отговор
    АБСУРДИСТАН ИДИ НА ДОКТОР
  • 4 Шофьорът

    1 0 Отговор
    Този който е написъл статията за извънземните явно много филми гледа на таз тема.Ака ще има така наречения апокалипсис то той ще си го направим сами с трета световна война.При разпадането на СССР са изчезнали няколко мини ядрени бомби в специални куфари.Това е обществена тайна а ненормалници колкото искате.
  • 5 zloster

    1 0 Отговор
    http://www.seti.org/node/825
    Internet Rumor of Inbound 2012 Spaceships Untrue
    NO Spaceships Headed for Earth

    Has the SETI Institute discovered three objects en route to our world? Alien spacecraft that will arrive in 2012?

    If you believe a widespread story now being circulated on the internet, and published by the ironically named “Pravda” [http://english.pravda.ru/science/mysteries/22-12-2010/116314-giant_spaceships-0/], you might think so. But it’s all nonsense – it’s a rumor, a hoax, and a fabrication that uncritical web sites have reprinted without checking.
  • 6 az Reporterat

    0 0 Отговор
    Shte doidat Kakvo shte nampravqt na planetata zemq shte vidqt Kakva Kriza Goni Evropa i shte trignat ot tuk shte kajat che shte gi za sipi itqh Krizata kakto za sipa cqla Evropa i ishte kajat da Bqgame otuk mnogo na dale4
  • 7 Стар Българин

    1 0 Отговор
    Да дойдат, ще ги черпим една ракия и шопска салата и ще станем големи авери по чашка.
  • 8 .....,

    1 0 Отговор
    ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: не се здрависвайте с тях защото незнаете кое им е раката и кое им е ....
  • 9 кик

    0 0 Отговор
    определено ще се слу4и нещо края на 2012

    Коментиран от #11

  • 10 wen

    1 0 Отговор
    Няма такава мешаница - в тази статия
    - Harp не е система за търсене.Извънземните не идват, а са тук. Това, че не са минали на парад е друг въпрос. А е много вероятно да направят такъв през ноември-декември, ето това се има в предвид /т.е. идват за тези които последни ще разберат/.
  • 11 asdfdsa

    1 0 Отговор

    До коментар #9 от "кик":

    Da, shte se napia kato svinia v nai-qkiq klub po slu4ai Nova Godina, xaxaxaxaxa!!!
  • 12 Пешо

    0 0 Отговор
    То нали преди време един беше кацнал до една бензиностанция от онези старите дето маркуча им е отстрани и беше възкликнал " Я гледай бе те като нас били само защо ли оная работа им е в ухото "
  • 13 Радо

    0 0 Отговор
    Само да не се прецакат да кацнат в Столипиново че са отишли за скрап!
  • 14 бай Георги

    1 0 Отговор
    Туй,нова компютърна игра ли е?
  • 15 хъш

    1 0 Отговор
    Ураааа, идват!
    Ще се прегръщаме с тях, ще се ръкуваме:)
    ...
    Дано водят готини мацки с тях :))
  • 16 и8ът

    0 0 Отговор
    защо статиите са толкова смесени и абсурдни!иначе извънземни има ама едва ли някой ще ни напада;/
  • 17 ВИП АМГ

    0 0 Отговор
    neka zapoviadat
  • 18 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 19 селянин

    0 0 Отговор
    В нашето село всички са извънземни.Ще им дойдат братовчедите.Като кацнат м...лите ще им праснат корабите и ще захлебят за Нова година.
  • 20 Ильо войвода

    0 0 Отговор
    Идват да изтребят м..умниците с тъпите коментари!
  • 21 pe6o

    0 0 Отговор
    Te ot tri godini kato sa zaidvali ... i vse prez noemvri xD
  • 22 Vili от Ню Сейбър

    0 0 Отговор
    Идват от дванайстата планета в слънчевата ни система а именно от енергийната планета Нибиру която пък лети и преминава много близо покрай нас , на всеки 3600 години а според други сведения и на всеки 4000 г. ( в сценария на един от фrлмите "Между -звездни войни" имаше една такава планета "Набу" - спомняте ли си я която създаваше проблеми на тъмната сила , тогава във - филма) пристига от далечния космос и може да ни отнесе,(при евентуален сблъсък) мъкнеща със себе си всякакъв космически боклук включително и огромни и опасни астероиди,отломки и т. н. .....на любознателниете читатели препоръчвам книгата: "Нибиру и Психотронната война" там ще разберете и защо повече от половината Бг. народ са идиотизирани .....и това облъчване се прави съвсем съзнателно ии целенасочено с Бг. народа, щото просто няма с кой друг народ да се направи и това продължава вече 50- 60 години ии приятно четене на читателите.... :)
  • 23 муспи

    0 0 Отговор
    Каквото и да е, по лошо от сегашното не може да бъде.
  • 24 Марсианец

    0 0 Отговор
    Доста глупаво е да се лишават хората от каквато и да е култура и учение ,все пак всичко е свързано с пари в днешения свят и образованието не е изключение. Да не се дава на задочници и студенти с дистанционна форма на обучение не е правилно! Все пак "студентските кредити" ,са за покриване на семестъра ,говоря за държавните студентски а не частните които ги взимат в брой. Това е грешна практика колкото и да е брака в университетите ,той трябва да продължи да съществува и да обучава хора! Във всяко зло има и малко добро ,същото се отнася и за образованието ни в момента! Не всичко е БРАК!!!...
  • 25 ...

    1 0 Отговор
    тези уфолози вече трябва да са ги затворили облечени с бели ризки с дълги ръкави!

    Коментиран от #26

  • 26 Робин

    0 1 Отговор

    До коментар #25 от "...":

    Дай ми няколко причини, поради които смяташ, че не е възможно извънземни да посетят планетата ни?

    Коментиран от #28

  • 27 кик

    0 0 Отговор
    ние сме тяхно творение и няма как те да са по близо до нас от това....
  • 28 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 29 Веселин

    0 0 Отговор
    Опекох Питката и ще ги посрещна със хляб и сол ура идват :D
    По какво познаха че точно на тази дата пристигат да не са пратили факс ? :D :D :D

    Коментиран от #30

  • 30 kiril

    0 0 Отговор

    До коментар #29 от "Веселин":

    ти не бързай Боко е по посрещането, нали му купиха и златна ножичка да реже лентички ...