Last news in Fakti

6 Март, 2013 17:19 1 390 1

Кейт Мидълтън чака момиче?!

  • кейт мидълтън-
  • дете

Една от най-строго пазените тайни на Бъкингам случайно беше издадена. Булото беше повдигнато от самата Кейт Мидълтън.

Това станало по време на нейното посещение в малкото селище посещение в малкото селище Гримсби. Трогната от топлото посрещане. Кейт почти се издала, че очаква дъщеря, получавайки сладко плюшено мече за бъдещето си дете. На въпрос от стояща наблизо жена дали наистина очаква момиче. Дукесата на Кеймбридж бързо се съвзема от конфузната ситуация и извинявайки се посочва, че все още не знаят какъв е пола на бебето.

Кралското семейство запазва дипломатично мълчание и отказва да коментира този въпрос. Официалната позиция, че Кейт и съпругът й все още не знаят пола на първото си дете, което трябва да се роди през юли.

Допълнителна интрига внесе сп. Us Weekly с твърдението, че кралската двойка наскоро е научила пола на бебето и дори е съобщила вестта на родителите си.

Наследникът на Кейт и Уилям ще бъде трети престолонаследник за британската корона. 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.


Свързани новини


Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Коста

    0 0 Отговор
    Наистина ли на някой българин му пука?
Новини по държави: