Last news in Fakti

8 Април, 2013 14:40 5 616 4

ФЕМЕН с протест срещу Путин пред Меркел

  • фемен-
  • ангела меркел-
  • владимир путин
ФЕМЕН с протест срещу Путин пред Меркел - 1
Снимки: Фейсбук

Феминистките от украинското движение ФЕМЕН показаха, че няма пречки пред тях, за да организират протест срещу руския президент Владимир Путин.

Акцията им се проведе по време на откриването на най-големия индустриален панаир за технологии в Хановер. Начало на форума беше дадено от руския президент Владимир Путин и канцлера на Германия Ангела Меркел.

Изведнъж от групата с журналисти се откъснали активистките на ФЕМЕН и разголили гърди, за да покажат изписаните им на телата им лозунги.

Докато Ангела Меркел искренно е потресена от „агресивната демонстрация“, то Путин искрено я подкрепя.

Охраната задържа феменистките, а Меркел и Путин продължиха с обиколката си на изложението.

ФЕМЕН са известни със своята активна кампания срещу управлението на Путин и подкрепяния от него лидер на Беларус Александър Лукашенко.


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 ...

    1 0 Отговор
    да си гледат тяхната държава , защото и тя е много по-зле, от Беларус и Русия...

    Коментиран от #2

  • 2 дедо стефчо

    0 0 Отговор

    До коментар #1 от "...":

    Поне са последователни :)
  • 3 Шоро

    0 0 Отговор
    За каква последователност иде реч ?! Всичко се прави , защото, някой чичка , като Березовски иска да си развърти бизнеса и се мъчи по всякакъв начин да свали властта . Дори и по такъв смешен начин ! Като дойдат в България ги виждам , колко са последователни... (от един слиза, на друг се качва)
  • 4 руснака

    0 0 Отговор
    ако наблюдавате последователно "изявите" на Фемен, ще забележите, че те "протестират" не с някаква идея, а колкото да протестират - често единия им протест противоречи на предишния. Имаше разследване, журналисти със скрита камера обсъждаха колко пари взимат участничките на "протести" Фемен за една акция, цените бяха от 2000 до 10 000евро, в зависимост от това къде и с каква цел ще "протестират". Демейк, Фемен - това со ходещи рекламни билбордове с ц.ци
Новини по държави: