Last news in Fakti

13 Февруари, 2022 15:30 1 542 11

Голяма авиокомпания все още не е решила дали да прекрати полетите си до Украйна

  • lufthansa-
  • украйна-
  • полети

Lufthansa следи отблизо ситуацията в страната

Голяма авиокомпания все още не е решила дали да прекрати полетите си до Украйна - 1
Снимка: ЕРА/БГНЕС

Германската авиокомпания Lufthansa следи отблизо ситуацията около Украйна, но все още не е взела решение относно спирането на полетите до Украйна. Това съобщиха от пресслужбата на компанията в неделя в отговор на запитване на ТАСС. "Прекратяването на въздушния трафик се обмисля, но все още няма решение" се казва в съобщението.

По-рано депутатът от украинския парламент Алексей Гончаренко заяви, че въздушният трафик над Украйна най-вероятно ще бъде прекратен от 14 февруари. Той добави, че собствениците на наетите самолети вече им забраняват да летят във въздушното пространство на Украйна.

В същото време Министерството на инфраструктурата на Украйна заяви, че въздушното пространство на страната остава отворено, но призна, че някои авиокомпании изпитват затруднения, свързани с колебанията на застрахователните пазари.


Поставете оценка:
Оценка 3 от 4 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА

  • 1 Майна

    11 1 Отговор
    Причината за войната не е Украйна ,а Германия..Между другото ,Германия изтегли военните си..В свят, в който Германия и Русия са приятели и търговски партньори, няма нужда от американски военни бази, няма нужда от скъпи оръжия и ракетни системи, произведени в САЩ, и няма нужда от НАТО.

    Също така няма нужда да се сключват енергийни сделки в щатски долари или да се натрупват американски облигации за балансиране на сметки. Транзакциите между бизнес партньорите могат да се извършват в техните собствени валути, което непременно ще предизвика рязък спад в стойността на долара и драматична промяна в икономическата мощ. Ето защо администрацията на Байдън се противопоставя на "Северен поток". Това не е просто тръбопровод, това е прозорец в бъдещето; бъдеще, в което Европа и Азия се сближават в огромна зона за свободна търговия, която увеличава тяхната взаимна сила и просперитет, като оставя САЩ да гледат отвън.

    Коментиран от #3

  • 2 Последния Софиянец

    6 1 Отговор
    А Санчо Панса и Дон Кихот докога ще форсират тия Юрофайтъри над главите ни!Ще ида на летището и ще ги шамаросам.Тормозят 2 млн град вече два дни.

    Коментиран от #5

  • 3 Майна

    10 2 Отговор

    До коментар #1 от "Майна":

    Тук се появява Украйна. Украйна е „оръжието по избор“ на Вашингтон за торпедиране на „Северен поток“ и поставяне на клин между Германия и Русия. Стратегията е взета от първа страница на Наръчника за външна политика на САЩ под рубриката: Разделяй и владей.

    Вашингтон трябва да създаде усещането, че Русия представлява заплаха за сигурността на Европа. Това е целта. Те трябва да покажат, че Путин е кръвожаден агресор с дразнещ нрав, на когото не може да се вярва.За тази цел на медиите е възложена задачата да повтарят отново и отново: „Русия планира да нахлуе в Украйна“.

    Коментиран от #8

  • 4 Иванушка

    7 1 Отговор
    Бе те самите украинци нищо не са спрели и прекратили, Запада се "притеснил" , бах и цирка
  • 5 Козлодуй

    2 1 Отговор

    До коментар #2 от "Последния Софиянец":

    На 6-ти Май на парада ще форсират Юрофайтър Тайфун.
  • 6 Майна

    8 1 Отговор
    „Ако Русия нахлуе… вече няма да има „Северен поток 2“. Ние ще му сложим край“.

    И така, сега Вашингтон определя политика за Германия???

    Каква непоносима арогантност!

    Германският канцлер беше изненадан от коментарите на Байдън, които очевидно не бяха част от оригиналния сценарий. Въпреки това Шолц никога не се съгласи да отмени "Северен поток" и отказа дори да спомене газопровода по име. Ако Байдън смяташе, че може да унищожи лидера на третата по големина икономика в света, като го притисне в ъгъла на публичен форум, той предположи погрешно. Германия остава ангажирана с пускането на "Северен поток", независимо от потенциалните избухвания в далечна Украйна. ...ПРЕДСТОИ ДА ВИДИМ...
  • 7 Гошо

    7 2 Отговор
    ама ква стана бе ,урковците нещо грешно са се молили ли или грешно са ги разбрали
    Изглежда застрахователите се притесняват ,украинските военни да не приложат някоя военна хитрост като тази с оня самолет от Холандия
  • 8 Този коментар е премахнат от модератор.

  • 9 Иван

    3 1 Отговор
    Защо бе,хунтите са много хубаво нещо-в Украйна, в Чили, в Хондурас.......
  • 10 Обяснявам за простите

    4 1 Отговор
    Американуси, юкейки, тъпи други от ЕС се изнасят за 48 часа не защото Путин ще ги нападне, а име поствен ултиматум, че ако до 48 часа не напауанат всякакви утайки Украйна, това ще се счита за опит за предизвикателство и нападение срещу Русия. Нямам никаква идея защо и нашето роболепно ПП правителство избърза с подобни олигофрении. Та в Украйна живеят 300000 етнически българи. И тях ли ще евакуираме или простокирото не знае за съществуването им!
  • 11 Ще реши

    1 1 Отговор
    като пита Байдън
Новини по държави: