Last news in Fakti

11 Юни, 2013 14:06 2 260 0

Полицай стреля в главата на протестиращ (ВИДЕО)

  • турция-
  • протест-
  • стрелба-
  • полиция-
  • протестиращи

През последните седмици вниманието на света е приковано към протестите в Турция. След Истанбул, Анкара също стана арена на масови демонстрации и безредици. В поредния сблъсък между протестиращи и полиция, камерата на турския телевизионен канал Kanal D е уловила как полицай прострелва в главата протестиращ. Пострадалият е 27-годишния Етем Сарисюлук, който от няколко дни е в тежко състояние. „Очакваме лоши новини във всеки един момент. Мозъкът и сърцето работят, но останалите органи отслабват", казва Казим Байрактар, адвокат на пострадалия.

Очевидци твърдят, че полицаят е произвел 7-8 изстрела. Възможно е един от куршумите е рикоширал в земята и е попаднал в тялото на Сарисюлук, според балистичната експертиза на органите на властта.

По какъв начин видеото е попаднало в интернет не е ясно.

 


Поставете оценка:
Оценка от 0 гласа.



Напиши коментар:

ФAКТИ.БГ нe тoлeрирa oбидни кoмeнтaри и cпaм. Нeкoрeктни кoмeнтaри щe бъдaт изтривaни. Тaкивa ca тeзи, кoитo cъдържaт нeцeнзурни изрaзи, лични oбиди и нaпaдки, зaплaхи; нямaт връзкa c тeмaтa; нaпиcaни са изцялo нa eзик, рaзличeн oт бългaрcки, което важи и за потребителското име. Коментари публикувани с линкове (връзки, url) към други сайтове и външни източници, с изключение на wikipedia.org, mobile.bg, imot.bg, zaplata.bg, auto.bg, bazar.bg ще бъдат премахнати.

КОМЕНТАРИ КЪМ СТАТИЯТА